Amedspor’da gözler Uşakspor’un yanı sıra birde karşı karşıya gelecek olan rakiplerinde olacak. Bu hafta sahasında alacağı üç puanın ardından Amedspor’un liderlik koltuğuna bir adım daha yaklaşma ihtimali oldukça yüksek.

amedspor kadrosu

AMEDSPOR’DA GÖZLER KASTAMONU IĞDIR MAÇINDA
Sahasında ligin son sırasında yer alan Uşakspor’u konuk edecek olan Amedspor’da gözler bir yandan da Kastamonuspor ve Iğdır FK arasında oynanacak karşılaşmada olacak. Kastamonuspor Amedspor ile eşit puanlara sahip olarak ikinci sırada yer alırken Iğdır FK ise 51 puan ile liderlik koltuğunda oturuyor. Kastamonuspor çıktığı son beş karşılaşmadan iki mağlubiyet, bir beraberlik ve iki de galibiyet alırken sekiz puanı da kaybetmiş oldu. Iğdır FK ise son beş haftada çıktığı bütün karşılaşmalardan galibiyetler almayı başarırken hiç fire vermedi. Iğdır’ın galibiyet serisi ise altı maça çıktı. En son Aralık ayında Karaman FK’ya karşı mağlubiyet alan Iğdır sonrasındaki haftalar da üst üste galibiyetler alarak liderlik koltuğuna da oturdu. Özellikle de liderlik yarışında bende olacağım diyen 24Erzincanspor’a karşı aldığı 3-0’lık galibiyetin ardından büyük motivasyon kazanan kulüp geçtiğimiz hafta İnegölspor’a karşı puan kaybeden Kastamonuspor deplasmanında sahaya çıkacak. Liderlik yarışında kıran kırana geçecek olan mücadele de Iğdır FK’nın galibiyet alması halinde Kastamonuspor liderlik yarışında daha da gerilere düşmüş olurken Amedspor’un da bu hafta mutlaka galibiyet alması gerekmekte.

KASTAMONUSPOR VE IĞDIR’IN EN GOLCÜ FUTBOLCULARI KİM?
Liderlik yarışında kıran kırana bir mücadele bu hafta futbol severleri beklerken Kastamonuspor’un en golcü futbolcu Yusuf Türk oldu. Oyuncu çıktığı 21 karşılaşmada 12 gol atmayı başarırken Iğdır’ın en golcü ismi ise Tahir Babaoğlu oldu. Babaoğlu ise çıktığı 23 maçında 10 gol kaydetmeyi başardı.

Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları

MAÇLAR NE ZAMAN?
Bu hafta sonu Pazar günü oynanacak olan karşılaşmaların saatleri de 14.00. Amedspor Diyarbakır’da Uşakspor’u konuk ederken karşılaşma Diyarbakır Stadyumu’nda oynanacak. Kastamonuspor’da sahasında Iğdır FK’yı konuk ederken karşılaşma Kastamonu Gazi Stadyumu’nda oynanacak.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER