Merkez Yenişehir ilçesinde bulunan Dağkapı otobüs durağında 28 yıldır şoför ve esnaflara su ve çay satan Doğan Aydın küçükken çok sevdiği kedisi kaybolunca kedilere olan ilgisi arttı.

Ragip Narin Prag'dan Diyarbakır’a ışınlandı Ragip Narin Prag'dan Diyarbakır’a ışınlandı

KÜÇÜKKEN KAYBOLAN ÇOK SEVDİĞİ LEYLASI
Yıllardır duraklarda kedi besleyen Doğan Aydın küçükken Leyla adında çok sevdiği bir kedisi varmış. Nereye gitse onu da götürüyormuş. Bir süre sonra çok sevdiği kedisi kaybolunca çok üzülüp o günden beridir kedilere de sevgisi artmış durumda. Her gün oraya gelen kedilere dönerci ve kasaplardan et ve kemik toplayıp kedilere veriyor. Hepsine ayrı ayrı isim koyan Aydın en sevdiği kediye de küçükken kaybolan kedisi Leyla ismini koydu.

“KEDİLERE HER GÜN ET, TAVUK VE KEMİK GETİRİYORUM”
Mücadele gazetemize konuşan Doğan Aydın, "Yıllardır kedileri çok seviyorum. Küçükken Leyla adında bir kedim vardı. Onu çok seviyordum. Bir süre sonra kayboldu ve ben çok üzüldüm. Kedim kaybolduktan sonra kedilere olan ilgim arttı. 28 yıldır burada kendi yerimde çalışıyorum. Yıllardır hep kedi olsun köpek olsun hepsini besliyorum. Dönerci ve kasaplardan gidip artık et ve kemikleri toplayıp onların karınlarını doyuruyorum. Hepsini çok seviyorum onlar da beni çok seviyor. Birinin adını Leyla koydum küçükken kaybolan kedimin ismidir. Sabah tezgahı açınca onlar benden önce geliyor. Buradan hiç ayrılmıyorlar. Diğer kedilerimin ismi de boncuk, vampir, sarı, ve siyahtır. Akşamları ben gidince ağaçta kendilerine yer yapmışlar uyumak için oraya gidiyorlar. Onlara havalar soğuyunca güzel bir yuva da yapacağım. Onların her türlü ihtiyacını karşılamak benim görevimdir" Diye konuştu.

Muhabir: Abdullah AKYOL