Diyarbakır'ın merkez Bağlar ilçesinde bulunan Yenihal Caddesi 1 ile Yenihal Caddesi 2'de aylardır süren yol sorunu vatandaşların tepkisine yol açtı. Vatandaşlar, aylardır yapılamayan yol sorununa çözümsüz kalınmasını doğru bulmadıklarını ve bir an evvel yeni bir yol çalışmasının gerçekleşmesini talep etti.

SOKAK VE CADDELER KÖSTEBEK YUVASINA DÖNDÜ 
Mahalleli aylardır gerçekleştirilmeyen çalışmalar nedeniyle bölgedeki sokak ve caddelerin köstebek yuvasına dönüştüğünü belirterek, yetkililerin seslerini duymalarını talep etti.

TRT paylaştı! Diyarbakır'ın eski görüntüleri gündem oldu TRT paylaştı! Diyarbakır'ın eski görüntüleri gündem oldu

"YÜRÜMEK İMKANSIZ, AĞAÇ DİPLERİ KENDİLİĞİNDEN FİLİZLENDİ"
Bölgede yaşayan Rojbin Baran isimli bir vatandaş çalışmaların yapılmasını talep ederek, "İkametgah adresim alanı içinde olan bu bölgede yaklaşık 3 yıla aşkın süredir hep sıkıntı yaşamaktayız. Önceden sokakta aydınlatma yoktu, telefon flaşımız ile yürürdük. Geçen sene buralara aydınlatma yapıldı, fakat geçen seneden bu yana yapılan kazı ve çalışmalardan sonra buralar kapanmadı. Taşlar sokak ortasında. Kaldırımda yürümek neredeyse imkansız. Ağaç dipleri kendiliğinden filizlendi, ağaç bakımı da yok. Bir an buranın eski haline dönmesini yetkililerden rica ediyorum. Burası Millet Bahçesi'nin arka tarafında bulunan bir bölge. Bu münasebetle buralara önem verilmelidir." dedi.

Muhabir: Devrim AKTÜRK