Sezon başında Amedspor'a transfer olan fakat formasını dahi giyemeden kulüpten ayrılan Devrim Taşkaya ve Vanspor'un formasını da terletmiş olan, ilk profesyonel maçını Galatasaray'a karşı oynamış olan futbolcu Onurcan Güler. İki futbolcu da Altınordu'da başarılı bir dönem geçiriyor.

DİYARBEKİRSPOR KOPTU!

Diyarbekirspor son beş haftada aldığı mağlubiyetlerle Play-Off hedeflerinden oldukça uzaklaşmış ve bu hedefleri seneye bıraktığını duyurmuştu. Bugün deplasmanda Altınordu ile karşı karşıya gelecek.

DİYARBEKİRSPOR MAÇI SAAT KAÇTA?

15.00'da başlayacak olan Altınordu / Diyarbekirspor maçında iki kulübün de iddialı hedefleri bu sezon için kalmadı. Ancak spor severler için yine de keyifli bir maç olması bekleniyor. Kulübün iki ismiyse dikkat çekmekte. Birisi Amedspor'a transfer olup formasını dahi giyemeden ayrılmış olan Devrim Taşkaya diğer isimse Akhisarspor'dan yetişip Vanspor'un formasını da terletmiş olan Onurcan Güler. 

Diyarbekirspor maçındaki karara tepki! Diyarbekirspor maçındaki karara tepki!

Onurcan Güler
DEVRİM TAŞKAYA VE ONURCAN GÜLER İKİLİSİ GÜZEL PERFORMANS GÖSTERİYOR!

Sezon başından itibaren formasını terlettiği Altınordu'da 25 karşılaşmaya çıkan Devrim Taşkaya, kaydettiği 7 golle kulübün bu sezonki en golcü ismi olurken Onurcan Güler ise devre arasında Vanspor'dan transfer oldu. Ligin ikinci devresinde çıktığı 9 karşılaşmada iki gol kaydetmeyi başaran orta saha oyuncusu da kulübe kısa sürede uyum sağladı. 

Devrim Taşkaya

Devrim Taşkaya

İki oyuncunun da bugün sahaya çıkması beklenen maç öncesi, Diyarbekirspor ekibinin bu iki oyuncuya dikkat etmesi gerekmekte.

Muhabir: Onurcan GÜLER