Diyarbakır’da da yapılacak olan çekimleri için oyuncu kadrosunu genişletmeye başlayan Mahsun Kırmızıgül, birçok ünlü ismi de dizi kadrosuna ekledi. Bir süredir Amerika’da yaşamakta olan başarılı oyuncu Meltem Cumbul, Mahsun Kırmızıgül’ün yeni dizisi için İstanbul’a geldi. Kırmızıgül’le Güzel Atlar Diyarı isimli dizi için el sıkışan Cumbul, dizinin oyuncu kadrosuna dahil. Birsen Altundaş’ın haberine göre, Cumbul yeni bir proje ile ekranlara dönmeye karar verdi. Kırmızıgül’le el sıkışan deneyimli oyuncu, dizinin çekimleri için geldi.

Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta 19 Mayıs kutlandı Diyarbakır, Mardin, Siirt ve Şırnak'ta 19 Mayıs kutlandı

Yılan Hikayesi isimli dizi de Zeynep karakteri ile akıllarda yer edinen ve sonrasında Gönül Yarası isimli diziyle oldukça beğeni kazanan, film sonrası En İyi Kadın Oyuncu ödülüne layık görülen tecrübeli ismin yanı sıra Kırmızıgül’ün dizisinde Yaprak Dökümü’nde Ali Rıza karakterine hayat veren Halil Ergün de yer alacak.

ÇEKİMLERİ NEREDE YAPILACAK?
Mahsun Kırmızıgül’ün Murat Tokat’la ortaklığı olduğu Boyut Film, diziyi yapımca Fatih Aksoy’la beraber çekecekler. Yeni dizinin yönetmen koltuğunda oturacak Kırmızıgül, Güzel Atlar Diyarı dizisine masalsı bir aşk hikayesini ele alacak. Diyarbakır’ın da aralarında yer alacağı çekimler, Karadeniz, Kapadokya ve İstanbul’da da yapılacak. Dizi, Kanal D ekranlarında izleyici ile buluşacak. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi