• USD 32,26
  • EUR 34,69
  • ALTIN 2.398,20
  • BİST100 10.248
  • BTC 62.149

Çocuk Haberleri

çocuk haberleri ve güncel çocuk gelişmeleri, çocuk ile ilgili tüm video, çocuk fotoğrafları ve çocuk haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

İstanbul’da işyerindeki özel odada çocukları alıkoyan Metin Şenay'ın tutuklanmasının ardından güvenlik nedeniyle Diyarbakır’daki cezaevine sevk edildi. Şenay, davanın ilk duruşmasına...

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Dicle Üniversitesi tarafından Diyarbakır Konteyner Kent'teki aileler ve çocuklar için moral ve motivasyon için seramik atölyesi etkinliği gerçekleştirildi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da çocuk sürücüler, plakası belirlenemeyen bir ciple 4 otomobile çarparak kaçtı. Kaza sonrası 4 araç hasar aldı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Hazro ilçesinde kaybolan özel gereksinimli çocuk, 6 saat sonra bulundu. Çocuk sağlık ekiplerinin kontrollerinin ardından ailesine teslim edildi.

SON DAKİKA

Mardin Yeşilli’de 4’üncü kattaki evlerinin balkonundan düşen 4 yaşındaki Hilal Malkoç , hayatını kaybetti.

BİSMİL

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde 5 gün önce evden oyun oynamak için çıktıktan sonra bir daha haber alınamayan akraba çocukları aranıyor.

KAYAPINAR

Diyarbakır’da sıcaklıkların gelmesiyle birlikte yılanlar ortaya çıkmaya başladı. Bir yılanın kediyi soktuğu öğrenildi. İşte ayrıntılar…

SUR

Diyarbakır Sur’da bulunan tarihi Anzele Parkı’ndaki süs havuzunda yasak ve tehlikeli olmasına rağmen çocuklar serinlemek için girmeye başladı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa Siverek’te, 2 çocuk serinlemek için girdikleri gölette boğulma tehlikesi geçirdi. Çocukların yardımına mahalleli yetişti.

YAŞAM

Oyunun çocukların gelişimleri ve öğrenmeleri için temel bir araç olduğunu kaydeden uzmanlar, oyunların, çocukların fiziksel, duygusal, sosyal ve bilişsel becerilerini...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarında Osmanlı Devleti padişahı Fatih Sultan Mehmet, şehit olan eski Diyarbakır İl...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da hava sıcaklığının birden yükselmesiyle çocuklar, merkez Sur ilçesindeki Anzele Parkı'ndaki süs havuzuna girdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Emniyet Müdürlüğü’nce 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nın 104’üncü yıl dönümü nedeniyle özel olarak yapay zeka ile şarkı...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da, evde bulduğu tabancayla oynarken kazara kendisini vuran 11 yaşındaki Mustafa Özpolat, hayatını kaybetti.

ÇINAR

Diyarbakır’ın tarihi Zerzevan Kalesi’nde Çınar Kaymakamı’nın da katılımıyla savaştan etkilenen çocuklar için uçurtma etkinliği gerçekleştirildi.

SON DAKİKA

Gaziantep'te, 14 yaşındaki çocuk, madde bağımlısı olduğu iddia edilen babasını uyuduğu sırada boğazını kesti. Baba, hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Van Gevaş’ta oyun oynadığı sırada dereye düştüğü öğrenilen 3 yaşındaki kız çocuğu hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR

TÜİK, Türkiye’deki çocuk sayısını açıkladı. Peki, Diyarbakır’da 2023 itibariyle kaç çocuk var? İşte Diyarbakır’daki çocuk nüfusu…

YAŞAM

TÜİK’in 'İstatistiklerle Çocuk, 2023' çalışması yayımlandı. Buna göre Türkiye nüfusunun yüzde 26'sını çocuk nüfus oluşturdu. En popüler çocuk isimleri de...

SON DAKİKA

Ağrı Valiliği, Diyadin ilçesinde öğrencilere şiddet uyguladığı iddia edilen imam hakkında açıklama yaparak, gözaltına alındığını açıkladı.

SON DAKİKA

Mardin'in Mazıdağı ilçesinde hayvan otlatan 16 yaşındaki çocuk, uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Batman Kozlukta tarımsal sulama havuzuna düşen 7 yaşındaki çocuk, boğularak hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

SON DAKİKA

Şanlıurfa Viranşehir’de Mahmut İçim, okulda yediği elmanın nefes borusunu tıkaması sonucu hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Muş’un Korkut ilçesinde 7 yaşındaki çocuk, dereden karşıya geçmeye çalışırken akıntıya kapılarak sürüklendi. Dereden kurtarılan çocuk, kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Adıyaman’ın Kahta ilçesinde, takla atarak şarampole devrilen hafif ticari araçta bulunan 5 yaşındaki Muhammed Denizhan, hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Şanlıurfa'nın Viranşehir ilçesinde serinlemek için dereye giren 13 yaşındaki Fevzi Güçtemur boğuldu. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediye eş başkanları, çocukların eğlenmek amacıyla kullandığı torpiller nedeniyle çok sayıda yaralanma olduğunu açıkladı.

BİSMİL

Diyarbakır Bismil’de, yaşları 18'den küçük olan 2 grup arasında çıkan bıçaklı kavga çıktı. Kavgada 2 çocuk yaralandı.

SON DAKİKA

Malatya’nın Yeşilyurt ilçesinde bahçede oyun oynarken su kuyusuna düşen 7 yaşındaki çocuk, hayatını kaybetti.

POLİTİKA

Van’daki seçim protestoları sırasında gözaltına alınan ve güzel gülüşlü fotoğrafıyla gündem olan Muhammed Orhan tutuklandı.