• USD 32,20
  • EUR 34,98
  • ALTIN 2.515,15
  • BİST100 10.915
  • BTC 70.460

Dicle Nehri Haberleri

Dicle Nehri haberleri ve güncel Dicle Nehri gelişmeleri, Dicle Nehri ile ilgili tüm video, Dicle Nehri fotoğrafları ve Dicle Nehri haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır’da yaz dönemine doğru girilirken sivrisineklerin ortaya çıkması vatandaşları rahatsız ederken elli yıl öncede durum pek farklı değilmiş.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da ayağından sakat ve uçma yeteneğini kaybeden leylek Bismil Belediyesi ekipleri tarafından koruma altına alındı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde kaybolan alzheimer hastası Şeyhmus Çakmak’ın cansız bedeni, Dicle Nehri kenarında bulundu.

YAŞAM

Nesli tükenme tehlikesi altında olan ve Diyarbakır Dicle Nehrinde de birçok kez kameralara yakalanan su samuru bu kez de Siirt’te...

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır’da sıcakların önümüzdeki süreçte kendisini hissettirmesi beklenirken elli yıl önce bile bunaltan sıcağa karşı esnaf dükkânlarını açmamış.

SON DAKİKA

Şırnak Cizre’de ismi öğrenilemeyen bir kadın köprüden Dicle Nehri'ne atladı. Kadın, ekipler tarafından nehirde bekletilen bot ile kurtarıldı.

DİYARBAKIR

Kayıp araması için Diyarbakır Dicle Nehri’nde çalışma yürüten ekibin Türk bayrağını yıkaması ve koruması dikkat çekti, beğeni kazandı.

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, Dicle Nehri’ndeki kum ocaklarının çalışmalarını ve boğulma vakalarını Meclis’e taşıdı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da daha önce çok kez görülen ve nesli tükenme tehdidine yakın olan su samuru, bu kez havuzdaki balıkları yerken görüntülendi.

SON DAKİKA

Mardin’den Diyarbakır’a gelerek Dicle Nehri’ne atlayan M.N.A’nın (36) cesedi altı gün sonra bulundu.

SUR

Diyarbakır Dicle Nehri kıyısında bir kaplumbağa yavrusunun yumurtadan çıktığı anlar bir vatandaş tarafından görüntülendi...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle Nehri üzerinde hareketsiz yatmakta olan bir erkek görüldüğü ihbarı üzerine başlatılan aramalar halen devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle Nehri’nde bir kişinin cansız bedeni olduğu bilgisi üzerine aranan kayıp kişinin, hakim kardeşi olduğu öğrenildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle Nehri’nde erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine başlatılan çalışmalar ikinci günde yandan taramalı sualtı görüntüleme cihazı ile sürdü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Dicle Nehri’nde bir erkek görüldü ihbarı üzerine dün akşam başlatılan arama-kurtarma çalışmaları yeniden başlatıldı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın merkez Sur ilçesinde Dicle Nehri’nde erkek cesedi bulunduğu ihbarı üzerine arama çalışması başlatıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Dicle Nehri çevresine piknikçiler tarafından bırakılan atıkları yürüttüğü çalışmayla temizledi.

DİYARBAKIR

Ramazan Bayramı sonrası yüzbinlerce insanın uğrak yeri haline gelen Diyarbakır’da herkesin gözdesi Diyarbakır on gözlü köprü oldu. İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da piknikçilerin uğrak noktası olan ve kentin en gözde yerlerinden biri olan Dicle Nehri çevresi, bırakılan atıklar nedeniyle çöplüğe döndü.

SON DAKİKA

Şırnak'ta ailesinin kayıp başvurusunda bulunduğu 14 yaşındaki Muhammed Bavli, Dicle Nehri'ndeki aramada bedenine ulaşıldı.

SON DAKİKA

Şırnak Cizre’de 10 günden beri kayıp olan Muhammed Bavli, Dicle Nehri’nde aranıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da nesli tehlike altında olan ve daha önce de birkaç kez görülen su samuru, Dicle Nehri’nde görüldü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da balık tutarken Dicle Nehri'ne düşen 80 yaşındaki yaşlı adamı AFAD kurtardı. İşte haberin detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da vatandaşları memnun etmeyen kış ayları sonrası eski kışlar mumla aranırken bir görüntü var ki dikkat çekti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bismil ilçesi Dicle Nehri’nde bulunan cesedin kimliği belli oldu. İşte haberin ayrıntıları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde, Dicle Nehri’nde kimliği belirsiz erkek cesedi bulundu. Detayları haberimizde…

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Dicle Nehri vadisinde yetişen ve lezzetiyle tescillenen Diyarbakır Karpuzu yetiştiriciliği ile ilgili bir çalışma yapılacak. İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Dicle Nehrinde görüntülenin su samurları şimdi de Sivas’ta görüntülendi fakat üçü birden kameralara yansıdı. İşte o görüntüler…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, UNESCO Dünya Miras Listesinde yer alan Hevsel Bahçeleri ve Dicle Nehrinin birleştiği kıyı şeridine moloz döküldü.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Köprüsünden bir öğrenci düştü. AFAD ekipleri olay yerine intikal etti. İşte tüm detaylar…