• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.599

Dicle Nehri Haberleri

Dicle Nehri haberleri ve güncel Dicle Nehri gelişmeleri, Dicle Nehri ile ilgili tüm video, Dicle Nehri fotoğrafları ve Dicle Nehri haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Dicle nehri kıyısında fareyi avlamak için pusuya yatan bir su yılanı, ava giderken avlandı görüntüler Afrika’dan değil Diyarbakır’dan geldi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da yaz aylarında serinlemek için Dicle Nehri’ne giren birçok kişi boğuldu, bu kez acı haber Dicle ilçesinden geldi.

SON DAKİKA

Batman’da arkadaşlarıyla pikniğe giden 36 yaşındaki Nihat Ulusal, serinlemek için girdiği Dicle Nehri’nde boğularak yaşamını yitirdi.

YAŞAM

Sıcak havaların gelmesiyle birlikte boğulma vakalarının arttığı Dicle Nehri için Cizre Belediyesi teyakkuza geçti. Dalgıçlar, gün boyunca nehir üzerinde devriye...

SON DAKİKA

Diyarbakır Dicle Nehri’ndeki adacıkta baraj kapaklarının açılmasıyla yükselen su nedeniyle mahsur kalan 11 kişi AFAD tarafından kurtarıldı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Bismil ilçesinde dünden beri kayıp olan Zühre Elma’nın (58), Dicle Nehri’nde cansız bedeni bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Eğil ilçesi Dicle Nehri kıyısında doğal oluşumuyla Dünya Kupasına benzetilen kaya parçası dikkat çekiyor.

DİYARBAKIR

Türkiye’nin en ünlü nehirlerinden biri olan Diyarbakır Dicle Nehri, birçok kuş türü için önemli bir yaşam oluşturuyor. Ak Balıkçıl olarak...

MÜCADELE ÖZEL

Kavurucu sıcaklıklarla bilinen Diyarbakır'da deniz olsaydı nasıl olurdu sorusu yanıtlandı. Peki vatandaşlar bu konu hakkında neler söyledi?

SON DAKİKA

Diyarbakır’da, Dicle Nehri'ndeki adacıkta mahsur kalan 3 kişilik aile, AFAD ekipleri tarafından kurtarıldı.

MÜCADELE ÖZEL

Hollanda’dan Diyarbakır’a gezmeye gelen Annica Fritz, insanlar için “Hayat dolu” dedi, en çok Dicle Nehri’ni beğendi.

DİYARBAKIR

Dicle Nehri’nin Diyarbakır yakınındaki bazı alanlarda yaşanan toplu balık ölümlerinden sonra bu kez toplu yaban tavuğu ölümlerine rastlandı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Eğil ilçesinde pikniğe giden gençler, baraj kapaklarının açılmasıyla Dicle Nehri’ndeki bir adacıkta mahsur kaldı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın kasıp kavuran sıcaklıkları yarım asır kadar öncesinde de aynı şekilde devam ederken birçok canı da almış.

SON DAKİKA

Şırnak’ta 29 Mayıs’tan beri kayıp olarak aranan 16 yaşındaki kız çocuğunun cesedi Suriye’de bulundu. Kayıp çocuk, Diyarbakır ve Bitlis’ten giden...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Dicle ilçesindeki Atıksu Arıtma Tesisi, günlük ortalama 2 bin metreküp atıksuyu arıtarak Dicle Nehri’nin kirlenmesini önlüyor.

DİYARBAKIR

Yaz aylarının gelmesiyle Diyarbakır Dicle Nehri'nde ekolojik hareketlilik artmaya başladı. Balıkla beslenen balıkçıl kuşları bugünlerde adeta bayram etti.

SON DAKİKA

Şırnak Cizre’de 4 gündür haber alınamayan 16 yaşındaki kız çocuğunu arama çalışmaları Dicle Nehri'nde sualtı ve üstünde çalışmalar sürüyor.

SON DAKİKA

Şırnak Cizre’de bir kız çocuğunun Dicle Nehri'nde kaybolduğu iddiası üzerine ekipler alarma geçerek, arama başlattı.

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde Dicle Nehri’nde Sivas, Mardin ve Muş’tan gelen AFAD personellerine selde hızlı ve etkin müdahale eğitimleri verildi.

Batman'da Dicle Nehri'ne düşen 11 yaşındaki işitme engelli Zekeriya Yılmaz, hayatını kaybetti. Olayla ilgili inceleme başlatıldı.

Diyarbakır’da yaz dönemine doğru girilirken sivrisineklerin ortaya çıkması vatandaşları rahatsız ederken elli yıl öncede durum pek farklı değilmiş.

Diyarbakır’da ayağından sakat ve uçma yeteneğini kaybeden leylek Bismil Belediyesi ekipleri tarafından koruma altına alındı.

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde kaybolan alzheimer hastası Şeyhmus Çakmak’ın cansız bedeni, Dicle Nehri kenarında bulundu.

YAŞAM

Nesli tükenme tehlikesi altında olan ve Diyarbakır Dicle Nehrinde de birçok kez kameralara yakalanan su samuru bu kez de Siirt’te...

Diyarbakır’da sıcakların önümüzdeki süreçte kendisini hissettirmesi beklenirken elli yıl önce bile bunaltan sıcağa karşı esnaf dükkânlarını açmamış.

Şırnak Cizre’de ismi öğrenilemeyen bir kadın köprüden Dicle Nehri'ne atladı. Kadın, ekipler tarafından nehirde bekletilen bot ile kurtarıldı.

DİYARBAKIR

Kayıp araması için Diyarbakır Dicle Nehri’nde çalışma yürüten ekibin Türk bayrağını yıkaması ve koruması dikkat çekti, beğeni kazandı.

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, Dicle Nehri’ndeki kum ocaklarının çalışmalarını ve boğulma vakalarını Meclis’e taşıdı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da daha önce çok kez görülen ve nesli tükenme tehdidine yakın olan su samuru, bu kez havuzdaki balıkları yerken görüntülendi.