• USD 32,41
  • EUR 34,84
  • ALTIN 2.396,42
  • BİST100 10.209
  • BTC 59.467

Dicle Üniversitesi Haberleri

Dicle Üniversitesi haberleri ve güncel Dicle Üniversitesi gelişmeleri, Dicle Üniversitesi ile ilgili tüm video, Dicle Üniversitesi fotoğrafları ve Dicle Üniversitesi haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır’da dün başlayan sağanak yağış yerini doluya bırakmıştı. Dicle Üniversitesi ise adeta sulara gömüldü.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde öğrenciler yemekhanede yediği yemek fiyatı ilk basımda 9 lira, iki basıma ise 61,60 lira ödenmesine tepki gösterdi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde vize haftası dün itibari ile sona erdi. Sınavlarda saatlerce ter döken öğrenciler sınavların bitmesiyle birlikte memleketlerine döndüler.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Dicle Üniversitesi Mimarlık Fakültesi tarafından üniversite şehir buluşmaları çerçevesinde 'Dünden bugüne Diyarbakır turizmi adlı söyleşi gerçekleştirildi.

DİYARBAKIR

Kayıp araması için Diyarbakır Dicle Nehri’nde çalışma yürüten ekibin Türk bayrağını yıkaması ve koruması dikkat çekti, beğeni kazandı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Gazze’de yaşananlara ilişkin Türkçe - İngilizce yazılı bir açıklama yaparak saldırıları kınadı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi iki yıl süreyle Kurumsal Akreditasyon almaya hak kazandı. İşte detaylar...

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır’da 10 yıldır karın ağrısı çeken Sabahat Korkmazer’in böbreğinden 3 kilo ağırlığında 20 santimetre büyüklüğünde kitle çıkarıldı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi, engelli memur adaylarının, EKPSS Sınavlarında başarılı olmaları için kursu düzenledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğrencisi, Paris 2024 Olimpiyat Oyunları'nda yer almaya hak kazandı. İşte detaylar...

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde, radyoaktif radyasyon yayan partikül enjeksiyonu ile karaciğerdeki tümörleri besleyen damarların kapatılarak, kitlenin küçültülmesi yöntemi uygulanmaya başladı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır’da sanat atölyesi işletmecisi Yusuf Battal atıklardan ürettiği kuş yemlikleri ve yuvasını, 200 kuş türünün yaşadığı Hevsel Bahçeleri ile gölet...

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Veteriner Fakültesi personellerinden Mustafa Balık’ın vefat etti. Rektör, başsağlığı mesajı yayınladı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesinden Prof. Ahmet Kılıç, Amerika, İtalya, İngiltere’de kuraklık var diyerek, Diyarbakır'ı uyardı. İşte detaylar...

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğrencileri Antalya’da düzenlenen ve 19 şehirden yüzlerce öğrencinin katıldığı “Avrupa Birliği- Türkiye Gençlik Forumu’na katıldı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç, Ramazan ayında Gazze'de yaşananlar sebebiyle Filistinli öğrencilerle iftar programı düzenledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mehmet Karakoç ve deprem bölgesindeki üniversitelerin rektörleri Urfa’da bir araya geldi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi öğrencileri Filistin'e destek olmak için "Filistin'e İnsanlık Zinciri" adlı bir yürüyüş düzenledi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır'da Prof. Dr. Ali Satar, sitelerdeki açık yüzme havuzları ve süs havuzlarında biriken yağmur sularının ölümcül olabileceğine dikkat çekerek, uyardı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nde kaç yabancı öğrencinin eğitim aldığı merak ediliyor. Peki, Dicle Üniversitesi’nde kaç yabancı öğrenci var?

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır'da 'kuş cenneti' olarak adlandırılan ve 150’den fazla kuş türünü barındıran Kabaklı Göleti'nde, toplu balık ölümleri yaşandı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde İŞKUR üzerinden alım yapılacağı duyuruldu. Peki nerede ve kaç kişilik bir alım yapılacak?

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi Ziraat Fakültesinin TÜBİTAK 1001 Projesi kabul edildi. İşte haberin ayrıntıları…

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Glokom için farkındalık oluşturmak amacıyla Diyarbakır’ın tarihi surları yeşil ışıkla renklendirildi. İşte sebebi…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle Üniversitesi'nden Prof. Dr. Ahmet Kılıç, Tunceli’deki su kuşlarının korunması için çağrıda bulunarak uyardı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde fakülte ve yüksekokullar arası voleybol erkek final müsabakaları sona erdi. Peki, hangi fakülte birinci oldu? İşte yanıtı...

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi çok dilli sahnelenen etkinliklere bir yenisini ekleyerek Türkçe ve Kürtçe dilli oyun sahneledi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Uzun yıllar NASA’da çalışmış Astrofizikçi Umut Yıldız Amerika’dan Türkiye’ye döndü! Yıldız bu hafta içinde Diyarbakır’a geliyor. İşte detaylar

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır’da 1966 yılında temelleri atılmış, 1982’de ise adı değiştirilen Dicle Üniversitesi’nin kuruluş öyküsünü biliyor musunuz?

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Tömer’de eğitim alan öğrencilerin katılımıyla kültür ve eğitim gezisi düzenlendi. İşte detaylar…