• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Fotoğraf Haberleri

fotoğraf haberleri ve güncel fotoğraf gelişmeleri, fotoğraf ile ilgili tüm video, fotoğraf fotoğrafları ve fotoğraf haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Antalya'da eşi tarafından sosyal medya hesabından paylaşılan çiçek buketi fotoğraflarının gören Kıvanç Ş. Şahsı komalık etti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Çınar ilçesi yakınlarında yer alan tarihi Zerzevan Kalesinin fotoğrafları tarihinde Balıkesir Fotoğraf Sanat Derneği (BASAF) ev sahipliğinde açıldı.

MÜCADELE ÖZEL

Sokak fotoğrafçısı Ediz Özcan Diyarbakır'da çektiği bir video izlenme rekorları kırdı. Herkes Küçük Eylül'ün tatlılığını konuşuyor.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'da bir vatandaş, gölette gördüğü hayvan karşısında hem çok şaşırdı hem de çok korktu.  İsmini Google’de aramaya başladı.

MÜCADELE ÖZEL

Sosyal medyada sokak fotoğrafçılığı yaparak ünlenen ve milyonlarca takipçisi olan Ediz Özcan Diyarbakır’a geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Dicle Nehri kenarında bir su yılanının görüntüleri Afrika’yı aratmadı, avladığı büyükçe bir balığı yutması dakikalarını aldı.

GÜNCEL

Şırnak’ın Silopi ilçesinde Jîna Mahsa Emînî ve Diyarbakır'da katledilen Narin Güran’ın fotoğraflarını üst geçitlere asan kadınlar hakkında, “Örgüt propagandası yapmak"...

YAŞAM

Son dönemlerde yaptırdığı estetik işlemler ve sık sık değiştirdiği tarzı ile dikkat çeken şarkıcı Ceylan, Mahsun Kırmızıgül ile poz verdi....

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın kültürel mirasını aktaran yaşlı amcalar, Ulu Cami’de dikkat çeken görünüşleri ile gelen yerli yabancı turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaşıyor.

DİYARBAKIR

Bundan 87 yıl önce Mustafa Kemal Atatürk ile Celal Bayar’ın Diyarbakır ziyareti esnasında çekilen bir fotoğrafı ortaya çıktı.

MÜCADELE ARŞİV

Medeniyetin izlerini taşıyan kadim şehir Diyarbakır’ın en eski tarihi arşivlerini gün yüzüne çıkarmaya devam ediyoruz.

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde bulunan ve kentin en işlek caddelerinden olan Gazi Caddesinin 114 yıl önceki görüntüsü ortaya çıktı.

POLİTİKA

Edirne Cezaevi’nde bulunan eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ın yıllar sonra yeni fotoğrafı paylaşıldığı iddia edildi, avukatından açıklama geldi.

POLİTİKA

Edirne cezaevinde bulunan Selahattin Demirtaş’ın sosyal medyada gündem olan sakallı fotoğrafının fotomontaj olduğu ortaya çıktı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da Zerzevan Kalesi’nde düzenlenen Gökyüzü Gözlem etkinliğinde görsel yıldız şöleni oluştu.

DİYARBAKIR

DİKO Mehmet Yüksel, Diyarbakır’daki kuyumcu esnafının işyerlerine astığı manevi şahsiyetlerin fotoğraflarını kaldırması için kampanya başlattığını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır merkezde aniden kopan toz fırtınası, ardından yağan yağmurla birlikte korku filmlerini aratmayan görüntüler çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Çınar ilçesinde bulunan Roma’nın doğudaki son garnizonu olan Zerzevan Kalesi, yıldızlar altında fotoğraflandı.

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır’ın eski arşiv görüntülerini ve sizi duygulandıracak eski tarihini siz değerli okurlarımıza sunmaya devam ediyoruz.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Hafif Raylı Sistem İçin Geri Sayım Başladı” paylaşımında bulundu, tramvay projesinin fotoğrafları paylaştı.

AMEDSPOR

HDP'nin cezaevinde bulunan eski Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş Amespsor’un şampiyonluk kutlamalarının ardından Amedspor taraftarlarının fotoğrafını twitter kapak olarak ekledi.

MÜCADELE ARŞİV

Diyarbakır’da Saint George Kilisesi ya da diğer adıyla Kara Papaz Kilisesi’nin 1911 yılında çekilmiş fotoğrafın renkli hali ortaya çıktı.

MÜCADELE ARŞİV

Mücadele gazetesi olarak sevgili okurlarımıza Diyarbakır’ın eski tarihinden günümüze ulaşan bilgileri, eski arşiv fotoğrafları sunmaya devam ediyoruz.

DİYARBAKIR

Mücadele gazetesi olarak sevgili okurlarımıza Diyarbakır’ın eski tarihinden günümüze ulaşan bilgileri, fotoğrafları sunmaya devam ediyoruz.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Amedspor şampiyonluk maçında ağır yara alırken Amedspor formalı çiftin çekilen fotoğrafı gündem oldu.

SUR

Diyarbakır Sur Belediyesi’nde mazbata töreni sonrasında, makam odasındaki Mustafa Kemal Atatürk ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın fotoğraflarına yönelik hakaret iddialarına...

MÜCADELE ARŞİV

Mücadele gazetesi olarak 33 medeniyete ev sahipliği yapan Diyarbakır’ın eski arşiv fotoğraflarını siz değerli okurlarımıza sunmaya devam ediyoruz.

GÜNCEL

Van’daki tarihi zenginliği ve doğal güzellikleriyle süslenen Akdamar Adası, görsel şölen sunuyor.

YAŞAM

Gülben Ergen köpeği Gonca ile poz verdi. Yeni şarkısının hazırlıklarını tamamlayan Ergen'in siyah beyaz yayınladığı kareler binlerce beğeni ve yorum...

GÜNCEL

3 şehir tek karede birleşti; İstanbul Bostancı, Yalova ve Uludağ aynı fotoğrafta görüntülendi. İşte detaylar...

Resmi İlanlar