• USD 32,25
  • EUR 35,08
  • ALTIN 2.467,22
  • BİST100 10.320
  • BTC 65.510

İmam Haberleri

İmam haberleri ve güncel İmam gelişmeleri, İmam ile ilgili tüm video, İmam fotoğrafları ve İmam haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Kudüs’te İsrail polisine bıçakla saldırırken polis tarafından vurularak öldürülen Şanlıurfa’da görevli cami imamının eşi, acı haberle gözyaşlarına boğuldu.

SON DAKİKA

Hatay’’da sabah namazı için camiye giden imam Hasan İnci, silahlı saldırıya uğradı. Yaralı imam hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

SON DAKİKA

Ağrı Valiliği, Diyadin ilçesinde öğrencilere şiddet uyguladığı iddia edilen imam hakkında açıklama yaparak, gözaltına alındığını açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da camide bir çocuğa cinsel istismarda bulunan imam K.Ö. hakkında verilen indirimli 10 yıl 10 aylık hapis cezası istinafta onandı.

GÜNCEL

Samsun’un Çarşamba ilçesinde 45 yaşında Hasan Ocak isimli bir cami imamı görev yaptığı camide tavana bağladığı iple yaşamına son verdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'daki kaymakam-imam olayının yankıları devam ederken bir son dakika gelişmesi yaşandı. İşte detayları…

DİYARBAKIR

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, Diyarbakır'ın Kulp ilçesindeki imamı darp ettiği iddia edilen Kulp Kaymakamı'na destek vererek, "Alnından öpüyorum" dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'daki kaymakam-imam olayında yeni bir gelişme yaşandı. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, Diyarbakır Kulp kaymakamının bir imamı darp ettiği iddialarına ilişkin inceleme başlatıldığını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyanet, Diyarbakır Kulp kaymakamının bir imamı darp ettiği iddialarına ilişkin inceleme başlatarak müfettiş görevlendirildiğini duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Memur-Sen İl Başkanlığı Kulp'ta kaymakam tarafından darp edildiği iddia edilen imamı destek ziyaretinde bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Valiliği, Kulp kaymakamının bir imamı darp ettiği iddialarına ilişkin açıklama yaptı. Detayalar haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kulp Kaymakamı, cuma namazı için gittiği camide imamı darp ettiği iddia edildi. Mil-Diyanet Sen ve Sezgin Tanrıkulu’dan tepki geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da annesinin evinin tuvaletinde av tüfeğiyle vurulan Yusuf Evran’ın (45) cinayet şüphelisi olarak tutuklanan ve kendisine cinsel saldırıda bulunduğu gerekçesiyle...

GÜNCEL

ABD’nin New Jersey eyaletinde cami önünde silahlı saldırı sonucu ağır yaralanan imam Hasan Şerif, tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bir din görevlisi, imamı olmayan köyleri teker teker dolaşarak çocuklara Kur’an-ı Kerim öğretiyor.

SON DAKİKA

Kocaeli'nin Körfez ilçesinde düzenlenen bir mevlit töreninde Atatürk, Cumhuriyet ve Türk eğitim sistemi ile ilgili yaptığı konuşma sosyal medyada paylaşılan...