• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Sinema Haberleri

Sinema haberleri ve güncel Sinema gelişmeleri, Sinema ile ilgili tüm video, Sinema fotoğrafları ve Sinema haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİCLE

Türkiye’yi il il dolaşan ve konserlerle sinema gösterileri düzenleyen Grup Gezgin Ozanlar bu kez Diyarbakır’a geldi.

ÇERMİK

Diyarbakır’ın Çermik ilçesinde gezen sinema TIR’ı ile vatandaşlar açık havada sinema izledi. Çermikliler, verilen konser ile eğlenceli vakit geçirip ardından...

MÜCADELE ÖZEL

Yılmaz Güney’in yönetmen koltuğunda oturduğu 1981 yapımı sinema filmi, piyasalardaki neredeyse tüm ödülleri toplamış.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır tarihi ve kültürüyle oldukça önemli bir kent olurken kentte çekilen sinema filmleri neler oldu?

DİYARBAKIR

Filmekimi 23. yılında yeniden Diyarbakır'da izleyiciyle buluşmaya hazırlanıyor. İşte bilet fiyatları ve detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır dünya prömiyerini 46. Toronto Uluslararası Film Festivali’nde yapan ödüllü 'Farha' filmi ile tanınan Filistinli yönetmen Darin J. Sallam'ı ağırlayacak.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın turizm de öne çıkmaya başlayan ilçesi Eğil’de gezen sinema etkinliği düzenleniyor. İşte ayrıntılar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’daki Eğil İlçe Belediyesi, açık havada ücretsiz sinema şölenine imza atacaklarını duyurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi tarafından düzenlenen “Kadın Emeği Buluşması” etkinliğinin beşincisi düzenlendi, Yıldızlar altında sinema keyfi” etkinliği kapsamında sineme gösterimi yapıldı.

GÜNCEL

Emeklilere sinema salonlarında gün boyu tüm filmler için yüzde 30 indirim sağlanacak protokol imzalandı, Bakanlık duyurdu.

YAŞAM

Yozgat’a Diyarbakır, Urfa gibi Doğu ve Güneydoğu Bölgesi’nden giden mevsimlik tarım işçilerinin çocukları düzenlenen etkinliklerle keyifli bir gün geçirdi.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi, Kürt Dili ve Edebiyatı, Radyo Televizyon Sinema gibi yeni bölümlerin öğrenci sayısını açıkladı.

GÜNCEL

12 Temmuz Cuma günü vizyona girecek yeni filmler belli oldu. İşte yeni vizyona girecek filmler ve konuları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da ilk defa bir korku filmi çekiliyor. “Cintihar” adındaki filmin Ekim ayında vizyona girmesi bekleniyor.

GÜNCEL

5 Temmuz Cuma günü vizyona girecek yeni filmler ortaya çıktı Vizyondaki filmlerin yanı sıra çocuk filmleri sinemaseverlerin beğenisine sunulacak.

DİYARBAKIR

Mahsun Kırmızıgül, Diyarbakır’ın Sur ilçesindeki tarihi PTT binasının sinema müzesine dönüştürülmesi çağrısında bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde PTT binası olarak kullanılan tarihi bina boşaltıldı. Diyarbakır Sinema Ofisi’nden açıklama yapıldı.

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır Dicle Üniversitesi’nde ilk defa Radyo Televizyon ve Sinema bölümü açıldı. Bölüm, bu yıl öğrenci alımı yapacak.

YAŞAM

Kızı Lavin’le alışveriş yaparken görüntülenen ünlü sanatçı Mahsun Kırmızıgül, sinema ile ilgili açıklama yaparak, tarih verdi.

YAŞAM

Oyuncu Murat Soydan, 84 yaşında hayatını kaybetti. Yüzlerce filmde oynayan Murat Soydan, bir dönem Sinema Oyuncuları Derneği başkanlığı yaptı.

YAŞAM

TÜİK, Sinema ve Gösteri Sanatları İstatistiklerini açıkladı. Peki, Diyarbakır’da kaç sinema salonu var? İşte rakamlar…

SPOR

TFF 3.Lig’de şampiyonluk mücadelesini Batman Petrolspor’a kaptıran Elazığspor, Play-Off’larda üst lige çıkmayı hedefliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için Mayıs ayı boyunca her hafta sonu ücretsiz sinema etkinliği düzenleyeceğini duyurdu.

MÜCADELE ÖZEL

Türk sinemasının önemli figürleri arasında olan Tatar Ramazan kimdir? Tatar Ramazan’ın Ağrılı bir Kürt olan Mecit Çoksu olduğu ortaya çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da AB üyesi ülkelerden 18 filmin gösterileceği etkinlik, halka açık ve ücretsiz olacak.

GÜNCEL

Ünlü sanatçı Ahmet Kaya'nın filmi, vizyona girdiği tarihten bu yana gerekli sayıda sinema salonuna verilmedi.

YAŞAM

Sinemaseverler 19 Nisan Cuma günü vizyona girecek yeni filmlerle buluşuyor. Bu Cuma vizyonda yer alacak filmler belli oldu.

YAŞAM

Oyuncu Mehmet Günsür’ün hayatı merak konusu oldu. Peki, Mehmet Günsür Kimdir? Mehmet Günsür aslen nereli? Mehmet Günsür kaç yaşında?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da sinema severlerin merak edip araştırdığı, hafta sonları ailecek vakit geçirmek isteyenlerin durağı Forum Sinema. İşte filmler…

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Binlerce yıldır Mezopotamya’yı besleyen, toprağa can, havaya ilham katan, pek çok medeniyete şahitlik eden Diyarbakır, bu kez sinema severleri buluşturuyor....

Resmi İlanlar