• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Temizlik Haberleri

temizlik haberleri ve güncel temizlik gelişmeleri, temizlik ile ilgili tüm video, temizlik fotoğrafları ve temizlik haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Orman İşletme Müdürlüğü “Orman Benim” kampanyasıyla temizlik kampanyası başlattı. İşte detayları...

GÜNCEL

Tarım ve Orman Bakanlığı’nca Batman ve Sason çayları ile Ilısu Barajı'nda, toplam 75 kilo hayalet ağ temizlendi.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da Mardin Kapı surları son zamanlarda madde bağımlıların vazgeçilmez mekanı olmuş durumda.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Eş Başkanı Cengiz Dündar hafta sonu ziyaret ettiği Pirinçlik Köyü’nde muhtar ve vatandaşların temizlik isteği için harekete...

BAĞLAR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanları Serra Bucak ve Doğan Hatun, yağmursuyu şebekesindeki tıkanıklığı açan Mahmut Uçak’ı evinde ziyaret etti.

YAŞAM

Kireçli suların olduğu bölgelerde çaydanlıklar çabuk kireçlenir. Peki, kimyasal ürün kullanmadan çaydanlık nasıl temizlenir? İşte püf noktaları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kayapınar Belediyesi, daha temiz bir kent için başlattığı temizlik kampanyasını sürdürüyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Kayapınar Belediyesi eş başkanları temizlik kampanyası kapsamında Park Orman’da halkla bir araya geldi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Silvan Belediyesi yaklaşık 3 ay sürecek olan “Temizle ve temizlet” kampanyası başlattı. İlçede temizlik çalışmalarının ilk adımı atıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinde yarın "Temizle ve temizlet" sloganıyla halk bir araya gelecek. İşte detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bismil Belediyesi “Temiz bir Bismil, Temiz bir çevre” kampanyası başlattı. Kampanya kapsamında belediye aş başkanı ve meclis üyeleri temizlik...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar’ın katılımıyla 500 Evler Barış Mahallesi’nde temizlik yapıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, “Amed Temizlik Kampanyası” kapsamında ilçe belediyeleri ve Karayolları Genel Müdürlüğü ekipleri ile şehrin giriş ve çıkışlarını temizledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi Eş Başkanları Berivan Gülşen Sincar ve Cengiz Dündar’ın katılımıyla 500 Evler Mahallesi’nde temizlik kampanyası yapıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Tarıma Dayalı Besi Organize Sanayi Bölgesinde denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde çevreyi kirleten bir firmaya yasal işlem uygulandı.

DİYARBAKIR

DİSKİ Genel Müdürlüğü, Bağlar'da bulunan ve en işlek açık hava pazarı olarak bilinen Sakarya Caddesindeki detaylı temizlik çalışması yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bismil Belediyesi, ilçedeki en işlek caddeler yıkanarak dezenfekte edildi. Temizlik çalışmalarına belediye eş başkanlar da katıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında mezarlıklar için temizlik ekibi kurdu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, başlattığı temizlik kampanyası kapsamında kent merkezinde kırılan ve eksik olan yerlerdeki çöp kovasının montajını yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da Kurban Bayramı’nın yaklaşmasıyla birlikte birçok tarihi yerlerde temizlik çalışması başladı. Temizlik çalışması kapsamında tarihi Ulu Cami’nin avlusu sabah vakitlerinde...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve ilçe belediyeleri, “Amed Temizlik Kampanyası” başlattı. Belediye eş başkanları, temizlik yaparak, vatandaşları bilgilendirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, çevre temizliğine dikkat çekmek amacıyla, “Amed Temizlik Kampanyası” düzenliyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, tarihi surlarda temizlik çalışmasına devam ediyor. Büyükşehir, kentte temizlik kampanyası başlatmıştı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da 2’nci katındaki evinin penceresini silerken dengesini kaybedip düşen kadın, ağır yaralandı.

YAŞAM

Hayatın bir parçası olan buzdolapları neden kötü kokar? İşte buzdolaplarındaki kötü kokunun önüne geçmek için çözümler…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesinde bulunan metruk evlerdeki çöpler sonunda temizleniyor. Ayrıca evlerin kapıları da onarılıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Sur ilçesindeki tarihi mekanlarda çevre temizliği gerçekleştirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Vatandaşlara, temizlik kampanyasına destek vermesini isteyen ekipler, duyarlılık çağrısında bulundu.

SUR

DİSKİ, Diyarbakır'ın en işlek caddelerinden biri olan Gazi Caddesinde yağmur suyu ızgaralarında detaylı temizlik çalışması yürüttü.

YENİŞEHİR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Kent genelinde başlatılan kampanya kapsamında Ofis altgeçit temizlendi.

Resmi İlanlar