• USD 32,21
  • EUR 35,02
  • ALTIN 2.492,04
  • BİST100 10.740
  • BTC 71.199

Temizlik Haberleri

temizlik haberleri ve güncel temizlik gelişmeleri, temizlik ile ilgili tüm video, temizlik fotoğrafları ve temizlik haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


YAŞAM

Hayatın bir parçası olan buzdolapları neden kötü kokar? İşte buzdolaplarındaki kötü kokunun önüne geçmek için çözümler…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın tarihi Sur ilçesinde bulunan metruk evlerdeki çöpler sonunda temizleniyor. Ayrıca evlerin kapıları da onarılıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi temizlik ekipleri, Sur ilçesindeki tarihi mekanlarda çevre temizliği gerçekleştirdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Vatandaşlara, temizlik kampanyasına destek vermesini isteyen ekipler, duyarlılık çağrısında bulundu.

SUR

DİSKİ, Diyarbakır'ın en işlek caddelerinden biri olan Gazi Caddesinde yağmur suyu ızgaralarında detaylı temizlik çalışması yürüttü.

YENİŞEHİR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan temizlik kampanyası devam ediyor. Kent genelinde başlatılan kampanya kapsamında Ofis altgeçit temizlendi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ekipleri, kent genelinde başlattığı temizlik kampanyası kapsamında Yenişehir ilçesindeki Ofis altgeçidini temizleyerek köpüklü su ile yıkadı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir ve merkez belediye eş başkanları temizlik ekipleriyle birlikte Bağlar ilçesi Dörtyol’da temizlik kampanyasının startını verdi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, merkez ilçe belediyelerinin desteğiyle kent genelinde temizlik kampanyası başlatacağını duyurarak destek çağrısında bulundu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi'nde çalışan personeller temizlik seferberliği başlattı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da 3 günlük bayramda yerli ve yabancı turistler tarihi Sur ilçesinde adım atacak yer dahi bırakmadı. 3 günlük bayram bitti...

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın Sur ilçesinde vatandaşların yoğun talebi üzerine ara sokaklarda hummalı temizlik çalışması başladı.

POLİTİKA

Van’da mazbatanın DEM Parti adayı Abdullah Zeydan'a verilmesi kararı sonrası yapılan kutlamaların ardından bugün cadde ve sokaklarda temizlik çalışması yapıldı.

GÜNCEL

Şırnak'ın Beytüşşebap ilçesinde 4 yıldır 162 ev ve içindeki ihtiyaç sahibi ailelerin bakımını kadınlar yapıyor. Detayları haberimizde...

GÜNCEL

Van Gölü'nü kirlilikten arındırmak için Büyükşehir Belediyesi tarafından başlatılan dip çamuru temizleme çalışmaları sürüyor

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da yeşil alan için ayrılan bölgeye çöp ve atık döken site sakinlerinin tutumu çevrede yaşayan vatandaşların tepkisini çekti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar Belediyesi ekipleri artan şikayetler üzerine ilçe genelinde yeni bir temizlik seferberliği başlattı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Yenişehir Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından ilçe genelinde temizlik çalışmaları aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkan...