Amedspor sezona şampiyonluk hedefiyle başlarken haftalarca namağlup serisini koruyarak lider konumunda yerini almıştı. Ancak Kastamonuspor mağlubiyeti ile büyük bir sarsıntı yaşayan kulüp ardı ardına puan kayıplarıyla devre arasına birçok değişimle girdi. Önce kaptan Gökhan Alsan’ın kulüple ilişiği kesilirken daha sonrasında teknik direktör Serdar Bozkurt’la yönetim yolları ayırma kararı aldı.

AMEDSPOR’DA GİDEN FUTBOLCULAR KİMLER OLDU?

Amedspor ligin devre arasında ilk olarak Gökhan Alsan’la yolları ayırdı. Futbolcu Sebat Gençlik’le anlaşma yaptı. İkinci olarak Eyüpcan Delibalta Isparta 32 Spor’a transfer oldu. Mehmet Özdıraz Sinopspor’a giderken son olarak da Ahmet Dereli eski kulübü Fethiyespor’a imza attı. Şener Kaya ise Aksarayspor’a transfer oldu. Teknik direktör Serdar Bozkurt’ta kulübe veda eden isimler arasında yerini aldı.

AMEDSPOR DEVREYE YENİLİKLERLE GİRDİ

Amedspor’da yollar ayrılan birçok ismin ardından da yerlerine de yeni isimler geldi. Teknik direktörlük koltuğuna tecrübeli ve deneyimli teknik direktör Mesut Bakkal oturdu. Kulüp önce Taşkın Çalış’ı ve Berkay Değirmencioğlu’nu kadrosuna kattı. Ardından Çekdar Orhan ve Mert Çapar’ı da transfer eden kulüp son olarak da Yakal Taylan’ı kadrosuna katarak transfer sürecini de tamamlamış oldu. Amedspor’da beş isim kulüpten ayrılırken yerlerine yeni beş isim getirildi. Amedspor’un transfer süreci de böyle bir yoğunluk içerisinde geçerken görüşülen birçok isimle de anlaşma sağlanamadı. Transfer sürecinin tamamlanmasının ardından Amedspor gözünü şimdi tekrar şampiyonluk yarışında liderliğe dikti. Kulüp yarın sahasında Uşak Spor’u konuk edecek. Karşılaşma saat 14.00’da oynanacak.

Amedspor Menemen maçında gol kralı belli olacak! Amedspor Menemen maçında gol kralı belli olacak!

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER