Sanatçı Kadir İnanır'ın rahatsızlanarak kaldırıldığı Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavisi devam ediyor. Ünlü oyuncunun doktoru Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam açıklama yaptı. Sağlam, Kadir İnanır'ın yoğun bakımdan servis odasına alındığını ve birinci derece yakınlarıyla rahat bir şekilde görüşebileceğini ama ziyaretçi kabul etmeyeceklerini söyledi.

“YOĞUN BAKIM SÜRECİ TAMAMLANDI”
Hastanenin Başhekimi Prof. Dr. Necdet Sağlam, sanatçının sağlık durumuna ilişkin yaptığı açıklamada, "Bugün Kadir İnanır'ın yoğun bakım tedavi süreci tamamlandı. Bundan sonraki aşama servis tedavisi şeklinde devam edecek. Nöroloji servisimizde tedavisi sürecek. Rehabilitasyon süreci devam ediyor. Daha rahat bir ortamda, birinci derece yakınlarıyla rahat görüşebilecek ama mümkün olduğunca ziyaretçi kabul etmeyeceğiz. Toparlama sürecine girecek. Rehabilitasyon süreci uzun bir süreç bildiğiniz gibi, bazen aylar sürebiliyor. Daha önce geçirilmiş ek hastalıkların da burada etkisi var. Ama şu ana kadar tedavisi olumlu sürdü ve bugün itibarıyla yoğun bakımdan çıkarmış olduk" dedi. 

Günlük burç yorumları: 17 Mayıs 2024 Cuma Günlük burç yorumları: 17 Mayıs 2024 Cuma

Ne olmuştu?
Ünlü oyuncu Kadir İnanır, 24 Mart Pazar günü Beykoz'daki evinde rahatsızlanmış ve ambulansla Ümraniye Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırılmıştı. Beyin MR'ı çekilen oyuncu, tahliller sonucu operasyon geçirmiş ve beynindeki tıkalı damar açılmıştı. 

Kaynak: Haber Merkezi