TFF 2.Lig Kırmızı Grubu şampiyon olarak tamamlayıp TFF 1.Lige yükselmeyi başaran Amedspor, yıllar sonra ‘O sene bu sene’ düsturuyla başladığı sezonu başarılı bir şekilde tamamlayarak hedefine ulaşırken, birçok futbolcu için de ilk oldu. Takımın kaptanı Onur Karakabak için ise ikinci şampiyonluk oldu. İki yıl önce yine TFF 2.Lig Kırmızı Grupta şampiyonluk yaşayan Karakabak, o zaman şampiyonluğunu bu sezon TFF 1.Lig’de play-offlara kalan Sakaryaspor’da yaşamıştı.

Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları Amedspor Ömer Bayram’ı duyurdu! İşte detayları

KAPTAN İKİ YIL SONRA AYNI LİG AYNI GRUPTA ŞAMPİYON OLDU

2021/22 sezonuna Sakaryaspor formasıyla başlayan Amedspor kaptanı Onur Karakabak, Sakarya ekibiyle sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. 84 puanla TFF 2.Lig Kırmızı Grubu şampiyon olarak tamamlayan Sakarya ekibi sonraki sezon Karakabak’la yolları ayırırken bu sezon ise TFF 1.Ligde play-off mücadelesi vermeye hazırlanıyor.

Karakabak, Sakaryaspor’un şampiyon olduğu sezon takımın en fazla süre alan ismi olmayı da başarmış, şampiyonluğa büyük katkılar sunmuştu. Tam iki yıl sonra bu kez de Amedspor forması terleterek büyük bir başarıya imza atan Karakabak, Diyarbakır ekibinde de oldukça fazla süre almayı başardı ve şampiyonluğun mimarları arasında yer aldı.

Muhabir: Onurcan GÜLER