Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu Süper Lig'den geldi! Amedspor ilk forvet transferini duyurdu

Amedspor Mesut Bakkal yönetiminde çıktığı ikinci karşılaşmasından üç puanını üç golle almayı başardı. Peki Amedspor’da galibiyetin ardından rakipleri neler yaptı?

IĞDIR FK SON DAKİKA GOLÜYLE ÜÇ PUANI HANESİNE YAZDIRDI
Amedspor’un bugünkü karşılaşmaların ardından puan farkını koruduğu Iğdır FK, Etimesgut Belediyespor deplasmanında 90.dakikada Hakan Yavuz’un golü ile haftayı kurtarmayı başardı ve üç puanı hanesine yazdırmıştı. Iğdır’la Amedspor arasındaki puan farkı da Amedspor’un galibiyeti ile beraber yine iki puan olarak kaldı.

KASTOMONUSPOR YENİLDİ PUAN FARKI DÜŞTÜ
43 puanıyla liderlik koltuğunda yerini koruyan Kastamonuspor aldığı mağlubiyetle büyük yara aldı. Rakiplerinin ikisinin de galibiyet aldığı bu hafta Kastamonuspor Erzincanspor deplasmanına konuk oldu. Karşılaşma 2-1’lik Erzincanspor galibiyeti ile son bulurken karşılaşmanın ilk yarısı 1-1’lik skorla tamamlandı. İkinci yarıya Erzincanspor hızlı başlayarak rakip ağları havalandırmayı başardı ve maçın skoru da böylelikle tamamlanmış oldu. 2-1’lik mağlubiyetin ardından Amedspor ve Kastamonuspor arasındaki fark da üç puana düşmüş oldu.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER