Diyarbekirspor ekibi sahasında ağırladığı Vanspor’a karşı öne geçtiği karşılaşmayı iki farkla mağlup olarak kapattı. Karşılaşma sonrası Diyarbekirspor’un puanı 40’ta kalırken Vanspor puanını 59’a çıkarmış oldu.

VANSPOR LİDERLİĞE OYNUYOR DİYARBEKİR PLAY OFFLARDA YARA ALIYOR!

Diyarbekirspor tarihinde ilk kez play offlara oynadığı TFF 2.Lig’te üst lige çıkmanın hayallerini kurarken Vanspor’da şampiyonluk yolunda Esenler Erokspor’u liderlikten edip direkt olarak şampiyon olmanın mücadelesini veriyor. İki kulüp bugün karşı karşıya gelirken, maçın galibi Vanspor oldu.

Diyarbakır Bağlar kadife çiçekleriyle güzelleşiyor Diyarbakır Bağlar kadife çiçekleriyle güzelleşiyor

Karşılaşmanın 19.dakikasında Arda Okan Kurtulan’ın golü ile öne geçen Diyarbekirspor bu üstünlüğünü yalnızca on dakika kadar sürdürebildi. 29.dakikada Emre Oymak, 33. dakikada Hasan Bilal’in golleri ile öne geçen Vanspor karşılaşmanın son dakikalarına doğru Ahmet Ülük’ün golü ile karşılaşmanın skorunu belirledi.

Diyarbekirspor’un mağlubiyet aldığı bu hafta da play offlarda en yakın rakibi olan Ankaraspor’un da mağlubiyet almasından dolayı puan farkı aynı şekilde kaldı. Diyarbekirspor önümüzdeki karşılaşmasını Yeni Mersin İdman Yurdu kulübüne karşı oynayacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER