Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor, Play-Off’a kalarak 2.Lig’deki en iyi derecesine imza atmak istiyor. Yeşil-Kırmızılılar,”Play-Off’a kaldığımız takdirde 1.Lig’e yükseleceğimize inanıyoruz” diyerek camiadan ve şehirden destek istedi.

Hafta sonunu bay geçirecek olan Diyarbekirspor, 6 Mart Çarşamba günü sahasında Vanspor’la karşılaşacak.

DİYARBEKİRSPOR’DA MORALLER YERİNDE

Sakatlıklar, cezalılar, devre arasında takımdan ayrılan futbolcular. Yaşadığı bütün dezavantaj ve olumsuzluklara rağmen başarılı bir sezon geçiren Diyarbekirspor,2.Lig Beyaz Grup’ta Play-Off yarışının içerisinde yer alıyor. Play-Off potası ile arasında sadece 5 puan fark olan Diyarbekirspor, sezonun ikinci yarısında oynadığı 8 maçta 4 galibiyet,2 beraberlik ve 2 yenilgi alarak 14 puan toplarken, toplamda ise 40 puana ulaştı. Kalan 10 maçta hedef Play-Off’a kalıp bir ilki başarmak.

Uzun zamandır sakat olan futbolcuların iyileşmesi kadro derinliği açısından avantaj olarak değerlendirirken, teknik heyet ve futbolcuların Play-Off inancı tam.

DEM Parti'den Kobanê kararı! Diyarbakır ve 3 ilde eylem çağrısı DEM Parti'den Kobanê kararı! Diyarbakır ve 3 ilde eylem çağrısı

BİZİM İÇİN EKSİK OLAN TEK ŞEY TARAFTAR DESTEĞİ

Büyük zorlukların üstesinden gelerek bu duruma geldiklerini belirten Diyarbekirspor ekibi,”Play-Off’a kalacağımıza inanıyoruz. Kalan 10 maçın tamamına final havasında çıkacağız. Başarmak için tüm gücümüzü ortaya koyacağız. Play-Off’a kalırsak sonrası daha kolay olur. 1.Lig’e çıkacağımıza inanıyoruz. Ama önce Play-Off’a kalmamız lazım. Bizim için eksik olan tek şey taraftar desteği. Diyarbakır halkını yanımızda görmek istiyoruz. Verdiğimiz mücadele ile bunu fazlasıyla hak ediyoruz.” değerlendirmesinde bulundular.

Kaynak: Haber Merkezi