Diyarbekirspor’un orta saha oyuncusu Hasan Hüseyin Acar kimdir? Hasan Hüseyin Acar kaç yaşındadır? İşte tüm ayrıntıları…

Hasan Hüseyin Acar

DİYARBEKİRSPOR’UN ORTA SAHASI HASAN HÜSEYİN ACAR’DA
1994 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Hasan Hüseyin Acar futbol kariyerine de memleketinin takımı Eskişehirspor’da başladı. Burada deneyimli futbolcularla forma terletme imkanı bulan Acar, Beşiktaş’ın eski sol beki Rodrigo Tello, Premier Lig performansı göstermiş olan Diomansy Kamara, Erkan Zengin gibi isimlerin yanında tecrübe kazandı. Yıllarca Süper Lig forması terleten oyuncu 2014-15 sezonunda Eskişehirspor’dan Göztepe’ye kiralık olarak gitti ve şampiyonluk yaşadı. Sonraki yıl Tokatspor’a kiralık olarak giden futbolcu memleketine tekrar döndü.

HASAN HÜSEYİN ACAR KAYSERİSPOR’DA
Futbolcu 2018-19 senesinde Kayserispor’a imza atarak burada performans göstermeye başladı. İlk sezon 20 karşılaşmaya çıkan futbolcu 3 kez de rakip ağları havalandırmayı başarırken ikinci sezonunda 24 karşılaşmaya çıktı. Bu sezonda 4 gol kaydeden futbolcu son sezonunda Kayserispor’da 11 karşılaşmaya çıkarken devre arasındaysa kulüpten ayrılarak Alanyaspor’a gitti.

Acar ayrıca Kayserispor’da Real Madrid, Arsenal gibi kulüplerin formasını terletmiş olan Adebayor ve Premier Lig’de yıllarca oynamış Aaron Lennon gibi oyuncularla birlikte forma şansı buldu. Devre arasında Alanyaspor’a imza atan futbolcu burada da Real Madrid forması terletmiş olan Juanfran gibi oyuncularla oynama şansı bularak daha da tecrübe kazandı.

DİSKİ duyurdu: Diyarbakır'da su sayaçları ücretsiz değişiyor DİSKİ duyurdu: Diyarbakır'da su sayaçları ücretsiz değişiyor

Acar sonraki sezon olan 2021-22 yılında MKE Ankaragücü’ne imza atarken burada 8 karşılaşmaya çıktı. Daha sonra Altınordu ve İskenderunspor performansı gösteren futbolcu geçtiğimiz yaz dönemindeyse Diyarbekirspor’la bir yıllık sözleşme imzalayarak sezona başladı. Oyuncu ligin ilk dönemi çıktığı 20 karşılaşmasında üç kez rakip ağları da havalandırmayı başardı.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER