AK Parti Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkan adayı Halis Bilden, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katıldığı Diyarbakır mitinginde projelerini anlattı. İstasyon Meydanı’nda düzenlenen mitingde konuşan Bilden, “Ben sizlerin fındık toplamaya gitmenize müsaade etmeyeceğim. Ben sizin asgari ücret için Diyarbakır’ı terk etmenize izin vermeyeceğim. Turizm, Aşçılık, Kule Vinç operatörü, bir operatörü 150 bin lira maaşla bulamıyor ancak ben 3 ay gibi kısa bir sürede sizi operatör yapıp iş bulacağım” dedi.

Ali Yerlikaya'dan DEM Parti açıklaması! Ali Yerlikaya'dan DEM Parti açıklaması!

“ONLAR GİBİ SİZİ DAĞA GÖNDERMEYECEĞİM”
Bilden, “İnşallah bu DİEK’te 50’ye yakın branşta eğitim vereceğiz. Turizm, Aşçılık, Kule Vinç operatörü, bir operatörü 150 bin lira maaşla bulamıyor ancak ben 3 ay gibi kısa bir sürede sizi operatör yapıp iş bulacağım. Bazılarının tek bir projesi yok. Onlar gibi sizi dağa göndermeyeceğim.

“DİYARBAKIR’IN İLK İMAR DAİRE BAŞKANI BENİM”
104 bin konut projemiz var. Bunu bir dönemde bitirmek mümkün değil. İki dönemde inşallah bunu halledeceğiz. AFAD Başkanlığı yaptım. Depremin, konutlarda nasıl etkiler bıraktığını biliyorum. 5-6 şiddetinde deprem olsa o 104 bin konutta oturan insanlarımız Allah muhafaza sıkıntı yaşayacak.” Diye konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi