Kupa töreni sonrası Amedspor'u yasa boğacak haber geldi! Kupa töreni sonrası Amedspor'u yasa boğacak haber geldi!

Amedspor şampiyonluk yolunda son haftalara emin adımlarla girerken bu hafta sahasında İnegölspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. Bu maçtan da üç puan alması durumunda önümüzdeki hafta deplasmanda Kastamonuspor’a konuk olacak.

Diyarbakır kulübü sık sık taraftarların maçlara gelmesini, stadyumu doldurmasını talep ediyor, bilet satış noktaları ve fiyatlarını da sık sık yayınlıyor. Fakat dikkat çeken gelişmeler de yaşanıyor.

AMEDSPOR BİLETLERİ KARABORSAYA MI DÜŞÜYOR?

Kulüp tarafından yapılan açıklamalarda Amedspor’un maç biletleri arasında en yüksek ücrete sahip olanı batı tribünleri (200) Doğu maraton tribünü (100) diğer yerler ise 50 lira. Vatandaşların karşılaşmalara rahat bir şekilde gelebilmeleri için düşük tutulan fiyatlara rağmen karaborsacılar ise piyasalarda.

Karşılaşma öncesinden satın aldıkları biletleri karaborsadan 500 liralara kadar satan şahısların kimlikleri ise henüz tespit edilemedi. Kulübün bu konuda somut bir adım atması beklenirken aynı adımı taraftarlarında atması, böyle bir durumla karşı karşıya kalındığı takdirde acil bir şekilde emniyet ekiplerine ihbar edilmesinde konuya ilişkin çözümlerin geleceği beklenmekte. Özellikle şampiyonluk yolunda son haftalara girilen bu süreçlerde, Amedspor taraftarlarının karaborsacılara prim vermemesi, stadyumu doldurabilmeleri içinde fiyatların, kulübün yayınladığı şekilde satılması gerekmektedir.

Muhabir: Onurcan GÜLER