Diyarbakır ekibi Amedspor’da taraftar Sertaç Çam diyerek sosyal medyada çağrıda bulunuyor, Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın paylaşımlarına Sertaç Çam damga vuruyor.

Diyarbakır ekibi Amedspor’da taraftar “O sene bu sene” hedefiyle kulüp başkanından Sertaç Çam transferini bitirmesini istiyor. Hatta bazı taraftarların bağış kampanyası çağrısı da yorumlar arasında yer alırken kulübün bu konuya ilişkin nasıl bir adım atacağı, Sertaç Çam transferi ile ilgili neler yapılabileceği merakla bekleniyor. Taraftarın yoğun bir talepte bulunduğu Sertaç Çam, lig içerisindeki performansı ile dikkatleri çekerken yerli Robben diye anılıyor. Oyuncunun kulübe kazandırılmasına taraftarlar ‘Şampiyonluk’ olarak bakarken kulüp yönetiminden konuya ilişkin herhangi bir açıklama da yapılmadı.

AMEDSPOR’DA GÖZLER AKSARAY MAÇINDA

Yarın (31 Ocak Çarşamba) Aksaray karşılaşmasına gözler çevrilmişken şuan için Sertaç Çam transferi ile ilgili herhangi bir açıklama gelmedi. Aksaray karşılaşmasından alınacak skor doğrultusunda kulübün Çam konusunda somut adımlar atacağı düşünülmekte. Yıllardır play offlarda şampiyonluğu ıskalayan Amedspor’da taraftar bu sezon şampiyonluk istiyor. İşte Kulüp Başkanı Aziz Elaldı’nın son yaptığı “Haydi gençlik sahne senin” paylaşımına gelen Amedspor taraftarlarının yorumları şu şekilde:

Amedspor’un rakipleri belli oluyor! Amedspor’un rakipleri belli oluyor!

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER