Amedspor ligin ikinci yarısına namağlup olarak devam ederken ilk yarıda kaybettiği liderlik koltuğuna yeniden oturmayı başardı. Mesut Bakkal yönetiminde başarılı bir grafik çizen kulüp yeniden ligin en favori kulübü olmayı başardı. Ancak önümüzdeki haftalarda Amedspor için dişli rakipler geldi çattı artık.

AMEDSPOR’UN İLK MAÇI 24 ERZİNCANSPOR’LA

Erzincanspor’da şampiyonluğun iddialı kulüpleri arasındaydı fakat son haftalarda aldığı olumsuz sonuçların ardından play offların iddialı kulüpleri arasında yerini aldı. Ligin ilk devresinde deplasmanda 0-0’lık eşitlikle bir puan alabildiği karşılaşmadan bu hafta üç puan almayı hedefleyen Amedspor’un Erzincanspor’la arasındaki puan farkı da 7. Bu haftayı atladıktan sonra play offlara yükselmek için mücadelesini sürdüren Fethiyespor deplasmanına gidecek olan kulüp ligin ilk devresinde bu kulüple de 1-1’lik beraberlik almıştı. Bu karşılaşma sonrası İnegölspor’la karşı karşıya gelecek Amedspor, bu kulübe karşıda ligin ilk yarısında 0-0’lık beraberlik almıştı.

Amedspor'un İstanbul'daki rakipleri belli oldu! Amedspor'un İstanbul'daki rakipleri belli oldu!

İLK BEŞ MAÇIN SON İKİSİ TEHLİKELİ!

Amedspor önümüzdeki üç haftayı atladıktan sonra asıl tehlike olan iki kulüple karşı karşıya gelecek. Kastamonuspor’la oynayacak olan Amedspor, ligin ilk yarısında namağlup serisine de sahasında Kastamonuspor’a kaptırarak liderliğini yitirmişti. Şimdi de deplasmanda Kastamonu’ya gidecek. Bu karşılaşmayı atladıktan sonra Iğdır FK’yı sahasında ağırlayacak olan Amedspor, ligin ilk dönemi 1-1’lik beraberlik aldığı karşılaşmanın rövanşını oynayacak.

Amedspor, bu zorlu haftaları başarılı bir şekilde atlatabilirse sezonun son iki karşılaşmasına şampiyonluğu neredeyse garanti etmiş olarak girecektir.

Muhabir: Onurcan GÜLER