Diyarbakır’da bir hafta içerisinde 154 şüpheli yakalandı! Diyarbakır’da bir hafta içerisinde 154 şüpheli yakalandı!

Kibar Feyzo, Hababam Sınıfı gibi filimler de rol alan Yeşilçam sinemasının usta ismi Şener Şen bir kez daha Diyarbakır’a geliyor. Daha önce 4 Mart’ta Diyarbakır’da konser veren Şener Şen yoğun talep üzerine bir kez daha hayranlarıyla buluşuyor.

ŞENER ŞEN ,YOĞUN TALEP ÜZERİNE BİR KEZ DAHA DİYARBAKIR’A GELİYOR
Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansıması 13 Mayıs Pazartesi saat 21:00’da Diyarbakır Sezai Karakoç Kültür Merkezinde sahne alacak. Peki bilet fiyatları ne kadar?

BİLET FİYATLARI NE KADAR?
1.Kategori Salon Ön: 1550 lira
2. kategori Salon Arka: 1250 lira
2. kategori Salon Arka: 1050 lira


ZENGİN MUTFAĞI TİYATRO OYUNU
Yaş Sınırı: 13 +
Süre: 2 perde, 2 saat 

Zengin Mutfağı oyununda, Cumhuriyet tarihinde görülmüş en büyük işçi hareketi olan 15-16 Haziran 1970 olaylarının zengin bir ailenin mutfağına yansıması anlatılıyor.. Hizmet etmekten başka bir şey düşünemeyen köşk çalışanları da gözlerinin önünde gelişen olaylar karşısında kayıtsız kalamayacaktır. Toplumdaki değişimden her biri kendi payına düşeni alacaktır.

Vasıf Öngören’in bu olayları eğlenceli bir biçimde aktardığı oyun, tiyatro sahnesinde defalarca yorumlanmış ve beyazperdeye de uyarlanmıştır. 1978 yılında ilk kez İstanbul Şehir Tiyatroları’nda bu oyunda aşçı Lütfü Usta’yı canlandıran Şener Şen, 40 yıl aradan sonra aynı rolde ve genç bir oyuncu kadrosuyla tekrar sahnede.

Muhabir: Abdullah AKYOL