Kars’ta kiralar el yakıyor! Bir ayda 230 konut satıldı Kars’ta kiralar el yakıyor! Bir ayda 230 konut satıldı

2023 yılının yarısına kadar geçen süreçte ciddi artışlar kaydeden araba fiyatları seçimler sonrasında tepetaklak olmaya başladı. Milliyet’in haberine göre, özellikle ikinci el araba piyasasında her şey ters düz olurken 2023’ün sonlarına doğru ciddi düşüşler ve daralmalar yaşanmaya başladı. Uzmanların yüzde 30’luk bir daralma bekledikleri araba piyasasında peki hangi sıfır araba ve ikinci el araçlar tercih edildi?

EN FAZLA TERCİH EDİLEN SIFIR ARAÇLAR NELER OLDU?

Yeni yılın gelmesi ile beraber en fazla tercih edilen sıfır araçlar fiyatlarıyla da piyasalara göre oldukça uygun seviyelerde olan A Segment Küçük Hatcback araçlar arasında yer alan Kia Picanto ve Hyundai i10 tercihler arasında yer aldı. Fiat Egea, C Segment Sedan ve B Segment Hatcback olan Citroen C3 ve Renault Clio en uygun araçlar olurken en fazla tercih edilenler arasında da yerini aldı.

Araba fiyatlarında yaşanan bu düşüşler sonrası taleplerde Şubat ayı içerisinde kısmi bir hareketlilik meydana gelirken Ramazan Bayramı sonrası piyasalarda nasıl bir durum olacak merakla bekleniyor.

Kaynak: Haber Merkezi