• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Düğün Haberleri

düğün haberleri ve güncel düğün gelişmeleri, düğün ile ilgili tüm video, düğün fotoğrafları ve düğün haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Adıyaman-Kahta yolunda düğünden dönen ailenin bulunduğu otomobil, başka bir otomobille çarpışarak şarampole yuvarlandı. Meydana gelen kazada Mustafa Vural öldü, 3...

BAĞLAR

Diyarbakır’da itfaiye eri, vardiyada oldukları için düğününe gelemeyen arkadaşlarını evlendiği eşiyle birlikte salondan çıktıkları gibi ziyaret ederek doya doya halay...

EKONOMİ

Diyarbakır’da Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran Kaya, hem Lübnan-İsrail savaşı hem de düğün sezonu nedeniyle altına talep arttığını söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı yazılımcı Burak Kanat, online olarak aldığı İngilizce dil eğitimi sayesinde tanıştığı Endonezyalı hemşire Jauza Zahiya ile evlenerek dünyaevine girdi.

GÜNCEL

Van'da düzenlenen ve 7 bin davetlinin katıldığı Ertoşi ve Pinyanişi aşiret düğününde 7 geline 4 kilo altın, damada ise 10...

SON DAKİKA

Bir düğünde damat herkesin içinde gelinin iç çamaşırını çıkardı. İç çamaşırı elinde sallayan damat sonra da arkadaşlarına attı.

GÜNCEL

Kocaeli'nin Gebze ilçesinde yapılan aşiret düğününde geline 3 kilogram altın, damada ise 4 milyon 50 bin lira para takıldı.

SON DAKİKA

Muş’ta yapılan bir düğün konvoyundan sıkılan mermi, balkonda oturan 7 yaşındaki Nisa Sönmez’in canını aldı.

POLİTİKA

Mardin’de Azad Kılınçaslan ile Nurhan İlhan çiftinin düğününde nikah şahitliği yapan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Özgür Özel, “mardinliler...

DİYARBAKIR

Ünlü oyuncu Ferit Kaya ve Yasemin Ceren Diyarbakır'da evlendi. Diyarbakır'daki düğüne katılan Barış Arduç'un halay çektiği anlar ise gündem oldu.

DİYARBAKIR

Ünlü oyuncu Ferit Kaya, Yasemin Ceren Topçu'yla memleketi Diyarbakır'da evlendi. Peki, Ferit Kaya kimdir, kaç yaşındadır, hangi projelerde yer aldı?

SON DAKİKA

Urfa'nın Birecik ilçesinde, düğün sırasında gelin almaya giden damadın yakınlarının havaya rastgele ateş açtı. Olayda, Ömer ve Mustafa Kılıç yaralandı,...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, düğün sahipleri ve misafirlerine, düğün konvoyları, silah kullanımı ve havai fişek gibi uyarılarda bulunarak, sağduyu çağrısında bulundu.

DİYARBAKIR

Umut Kervanı Vakfı, Diyarbakır'da evlenemeyen gençlere destek olmak için “Huzura Adım” projesini açıkladı.

GÜNCEL

Elazığ’da Ufuk ve Merve Demir çiftinin düğün töreninde yapılan cenaze şakası herkesi şaşkına uğrattı.

GÜNCEL

Evlenen çiftlerin düğünlerinde takılan takıların kime ait olacağına dair tartışmaları bitirecek karar Yargıtay’dan geldi. Peki takılar kime ait olacak?

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, ihtiyaç sahibi yurttaşlara sıcak yemek hizmeti verecek aşevi açtı. Aşevinde ayrıca, düğün, taziye evleri gibi toplu yemekleri...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden kızlarının düğüne Mardin’e giden aynı aileden dört kişinin ölümüyle sonuçlanan kazada hayatını kaybedenler defnedildi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Silvan ilçesinden Mardin’e düğüne giden ailenin pikabı TIR ile çarpıştı. Kazada, Medeni İba, Remziye İba, Neslihan İba ve Mensure...

YAŞAM

Rize'nin Pazar ilçesinde ailelerinin rızası olmayınca kaçarak evlenen Mikail ve Nebahat Karpuz çifti, 36 yıl önce yapamadıkları düğünlerini çocukları ve...

SON DAKİKA

Diyarbakır Kayapınar’da bir düğün salonunun bahçesinde çocukların kavgasına ailelerin de karıştı. kavgada 2 kişi tabancayla yaralandı.

SON DAKİKA

DEM Parti İstanbul İl Örgütü, Esenyurt’ta bir düğüne baskın düzenlendiğini, düğün sahipleri ve müzisyenlerin de aralarında olduğu 8 kişinin gözaltına...

POLİTİKA

Eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Ağustos’ta Silvan’a geleceği ve Diyarbakır’da kalacağı birkaç gün boyunca bazı ziyaretler yapacağı öğrenildi.

SON DAKİKA

Son Dakika… Batman'da kontrolden çıkan bir TIR’ın, düğün töreni çıkışında davetlilerin arasına dalması sonucu 1'i bebek 4 kişi hayatını kaybetti.

SON DAKİKA

Adıyaman’ın Besni ilçesinde bir düğün töreninde belindeki silah kazara ateş alan Reşo Gürsoy hayatını kaybederken, Vakkas Eryalçın ise yaralandı.

GÜNCEL

İstanbul’daki bir düğünde halayı bölmek istemeyen müzisyen İlhami Demir, plaka anonsunu şarkıya kattı, sosyal medyada viral oldu.

YAŞAM

Van’da bir aşiret düğününde geline üç kilo altın damada ise dört milyon liralık takı takıldı.

MÜCADELE ÖZEL

TÜİK verilerine göre Diyarbakır’da evlenme 30'lu yaşların üstüne çıkarken, vatandaşlar evlilik maliyetlerinden dert yandı.

GÜNCEL

Bursa'da gelin ve damat adaylarının en mutlu günlerini kutlamak için seçtiği mekanlar, bu dönemde neredeyse tamamen dolmuş durumda.

SON DAKİKA

Diyarbakır'da bir düğün salonunun önüne bırakılan şüpheli valiz, vatandaşlar tarafından paniğe neden oldu.

Resmi İlanlar