• USD 32,38
  • EUR 34,87
  • ALTIN 2.397,70
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Kadın Haberleri

kadın haberleri ve güncel kadın gelişmeleri, kadın ile ilgili tüm video, kadın fotoğrafları ve kadın haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


SON DAKİKA

Şanlıurfa'da bir düğünde havaya ateş açılması sonucu kurşunun isabet ettiği kadının bebeği yaşamını yitirdi. Olayla ilgili 1 kişi gözaltına alındı.

SON DAKİKA

KCDP’nin Nisan ayı raporuna göre, 32 kadının 19’u evli olduğu erkek tarafından katledildiği belirtildi. 13 kadın ise şüpheli şekilde yaşamını...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Kadın Voleybol ve Futbol takımları başarılarına yenilerini ekledi. takım, Şanlıurfa ve Adıyaman'ı yenerek 2. Lig’e yükseldi.

SON DAKİKA

Şırnak Cizre’de ismi öğrenilemeyen bir kadın köprüden Dicle Nehri'ne atladı. Kadın, ekipler tarafından nehirde bekletilen bot ile kurtarıldı.

SON DAKİKA

Adana'da bindiği özel halk otobüsünün açık olan kapısından dengesini kaybedip düşen Hatice Sabahi, hayatını kaybetti

DİYARBAKIR

Diyarbakır Liceli olduğunu iddia eden bir kadın, Urfa’nın Viranşehir ilçesinde sokakta çıplak bir şekilde gezdi.

AMEDSPOR

Amedspor Kadın Futbol Takımı, Diyarbakır’da ağırladığı Hakkari temsilcisini 3-1 mağlup etti. Bu galibiyet ile Amedspor, ligde 11’inci sıraya yükseldi.

BAĞLAR

Diyarbakır’da ikinci adaylığında muhtar seçilen Çiçek Gözen, 25 yıllık muhtarı devirdi. Gözen, 2’si kadın 6 erkek 6 erkek azasıyla göreve...

YENİŞEHİR

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde seçimlerde 8 kadın azasıyla 4 erkek rakibine fark atıp muhtar olan Fatima Kantar’ın ilk görevi muhtarlık ofisini...

POLİTİKA

Batman Sason’da 31 mart yerel seçimlerinde iki erkek rakibini geride bırakarak seçilen Züleyha Avuç, mazbatasını alarak göreve başladı.

SON DAKİKA

Malatya’da bir kadın, tartıştığı kocasını sırtından bıçaklayarak canına kıydı. Katil zanlısı kadın, gözaltına alındı.

SON DAKİKA

Şırnak’ta yolda yürüyen kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kamu görevlisi görevden uzaklaştırıldı. Olay, kalabalık bir grup tarafından protesto edildi.

YAŞAM

Malatya'da bir markette kasiyer olarak çalışan Göknur Bayar, işinden istifa ederek, aldığı eğitim sonrası erkek kuaförü oldu.

SON DAKİKA

Şırnak’ta yolda yürüyen kadına tacizde bulunduğu iddiasıyla kamu görevlisi, kalabalık grup darp edildi. Valilik soruşturma başlattı.

SON DAKİKA

Sakarya’nın Adapazarı ilçesinde sokakların adeta boks ringine döndüğü iki ayrı kavga çevredekilerin araya girmesi ile sonlandı.

GÜNCEL

Suudi Arabistan'ın yeni girişimleri özellikle kadınlar ve gençler için keşfedilmeyi bekleyen hazinelerin kapılarını açıyor.

SON DAKİKA

Şanlıurfa'dan kaçarak Mersin'e gelip evlenen hamile kadın Besra Kırmızı, ağabeyi tarafından sokak ortasında vuruldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da bayrama sayılı günler kala Ulu Cami ziyaretçi akınına uğradı. Caminin içerisini ziyaret etmek isteyen kadınlara ise cami girişinde ücretsiz...

SON DAKİKA

Mardin'de bayram temizliği yaptığı öğrenilen Şemse Dağlı isimli kadın, damda kurutmaya bıraktığı halıları toplarken düşerek hayatını kaybetti.

POLİTİKA

Bitlis merkezde yaşayan Elif Aydın, 32 Mart yerel seçimlerinde 6 adaya fark atarak tek kadın muhtar oldu.

POLİTİKA

Erzurum'da bir markette kasiyerlik yapan Şeyda Ateş, kadınların baskısı ile girdiği 31 Mart 2024 Seçimlerinde 42 erkek rakibini geride bırakarak...

POLİTİKA

Hatay’da Hilda Cöcen Koku, seçimlerde 5 erkek rakibine karşı verdiği kıyasıya mücadeleyi en yakın rakibine 300 oy fark atarak 1....

GÜNCEL

Batman Gercüş ilçesine bağlı Sargın köyünde çekilen Hükümet Kadın filminden etkilenip aday olan kadın muhtar, resmi olmayan sonuçlara göre kazandı.

POLİTİKA

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde, İstanbul Bakırköy’de Belediye Başkanlığı’nı, resmi olmayan sonuçlara göre bir kadın kazandı.

DİYARBAKIR

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı’nın projesi kapsamında doğum yapan kadınlara ödenen nakdi yardım Diyarbakır’da kaç liraya ulaştı?

POLİTİKA

31 Mart yerel seçimleri sonuçları netleşmeye devam ederken, resmi olmayan sonuçlara göre 81 ili yönetecek kadın yöneticiler belli oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da, yerel seçimlerde aday olan ve 4 erkeğe karşı yarışan Fatima Kantar, 8 azasını da kadınlardan seçti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da Kooperatifler Mahallesi muhtar adayı Fatima Kantar, mahallesinde başta kadınlar olmak üzere birçok çalışmada öncülük edeceğini söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da çeşitli ürünlerin satıldığı bir alışveriş merkezinde, bayrama özel kampanyasında 200 liralık festival çeki için izdiham yaşandı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır İl Tarım Ve Orman Müdürlüğü Koordinasyon ve Tarımsal Veriler Şubesi tarafından kırsal alanda yaşayan kadın çiftçilere yönelik eğitimler devam...