• USD 32,38
  • EUR 34,74
  • ALTIN 2.428,12
  • BİST100 9.981
  • BTC 62.812

Kulp Haberleri

kulp haberleri ve güncel kulp gelişmeleri, kulp ile ilgili tüm video, kulp fotoğrafları ve kulp haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


EKONOMİ

Diyarbakır ve Batman’ın yüksek dağlarında yetişen ve halk arasında Zuzax olarak bilinen zuzubak otunun kilosu 5 bin liradan alıcı buluyor.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'ın en uzak ilçesi olan Kulp’ta koruma altında bulunan ters laleler çiçek açtı. Belediye görmek isteyenleri davet etti.

KULP

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bir uzman çavuşun bir vatandaş ile tartıştıktan sonra havaya ateş açması Meclis gündemine taşındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'ın dört ilçesi için DEDAŞ'tan duyuru geldi elektrik kesintilerinin meydana geleceği yerler belli oldu.

DİYARBAKIR

DEM Parti'nin Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Genel Başkanları olan Ayşe Serra Bucak Küçük ile Doğan Hatun kimdir?

KULP

Diyarbakır’ın yüksek dağlarında bahar aylarında yetişen ve toplanması zahmetli olan Zuzax otu (Zuzubak), yoğun ilgi görüyor.

KULP

Diyarbakır’da, 31 Mart yerel seçimlerinde DEM Parti'den Kulp Belediye Başkanı seçilen Eşbaşkanlar ile meclis üyeleri mazbatalarını aldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesi ile Batman’ın Sason ilçesi arasında bulunan Zorê Vadisi’ne yapılması planlanan HES’e ilişkin yeni gelişme.

DİYARBAKIR

Meteoroloji Genel Müdürlüğü 15. Bölge Müdürlüğü Diyarbakır için uyarılarda bulundu, Pazar gününe dikkat çekti.

KULP

Diyarbakır’da, Kulp Belediyesince İlçede arıcılıkla uğraşan 77 çiftçiye 1540 adet arılı kovan yüzde elli hibeyle verildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yeni yapılan otogarın inşaat çalışmaları sürüyor. Maliyetin KDV ile birlikte 22 milyon TL’ye mal olması beklenen otogarda...

DİYARBAKIR

Muş-Diyarbakır kara yolunun 49. kilometresinde meydana gelen heyelan nedeniyle geçici olarak kapatılırken yapılan temizleme çalışmaları sonrasında tekrar ulaşıma açıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın beş ilçesi için uyarılar yapıldı, DEDAŞ yaşanacak olan elektrik kesintisini duyurdu. İşte kesinti yaşanacak ilçeler…

DİYARBAKIR

Diyarbakır Silvan ve Kulp’ta vatandaşlar baharın tadını çıkarırken beklenmedik kar yağışıyla karşılaştı. İlkbaharda yaşanan hava değişimi ise şaşırttı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kulp Belediyesi, yeni aldığı araçlarla ilçe merkezinde konvoy yaptı. Kaymakam Akeller, “Yeni araçlarımız ilçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın ilçesine Perşembe günü için kar uyarısı yapan meteoroloji bölgedeki birçok il içinde tedbirli olunması çağrısı yaptı.

DİYARBAKIR

Meteoroloji 13. Bölge Müdürlüğü bölge illerine uyarılarını yaptı, Diyarbakır’ın Kulp ilçesi de uyarı alan ilçeler arasında yer aldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesinin ardından Kulp ilçesinde badem ağaçları çiçek açtı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da hafta sonu vatandaşları elektrik kesintileri bekliyor. Peki elektrik kesintileri nerelerde, saat kaçta yaşanacak?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesine yeni bir açık hayvan pazarı ve mezbahane inşa edildi. İşte ayrıntılar...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde yeni bir Hükümet konağı yapılacak. Kaymakamlık, projesinin tamamlandığını ve ihaleye çıktığını duyurdu.

DİYARBAKIR

TÜİK Diyarbakır’ın 2023 nüfusunu açıkladı. Peki, Diyarbakır’ın en uzak ilçesi olan Kulp’un nüfusu ne kadar oldu? Kulp nüfusu arttı mı,...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, kentin en uzak ilçesi olan Kulp’ta yeni otogar yaptı. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da sokak köpekleri, gece girdikleri ahırda 15 keçiyi öldürdü. Hasan Hazar ailesi bir yıllık emeklerinin ağır darbe aldığını söyledi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde üretimi gerçekleşen bir ürününün üretimiyle Türkiye’de ilk sıralarda olduğunu biliyor muydunuz?

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın en uzak ilçesi olarak da bilinen ilçede doğalgaz çalışmaları törenle başladı. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da DİSKİ tarafından yapılan çalışmalar sonucu Kulp ilçesinin yaklaşık 10 yıllık su sorunu çözülüyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın en yüksek dağının neresi olduğunu biliyor musunuz? Peki, Diyarbakır’ın zirvesi neresi? İşte merak edilen o yer...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da doğalgazın bulunmadığı beş ilçeden olan Dicle ve Kulp’taki doğalgaz ihalesinin detayları belli oldu.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da doğalgazın bulunmadığı beş ilçenin ikisi doğalgaza kavuşacak. Diyarbakır’da doğalgaz hangi ilçelerde yok?