• 22-10-2024
  • USD 34,21
  • EUR 37,12
  • STERLIN 44,57
  • ALTIN 2.993,87
  • BİST100 8.654
  • BTC 67.650

Park Haberleri

Park haberleri ve güncel Park gelişmeleri, Park ile ilgili tüm video, Park fotoğrafları ve Park haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Serra Bucak, Ben û Sen parkında başlatılan yenileme çalışmalarını inceledi, çocukların kısa zaman sonra parka...

GÜNCEL

DEM Partili Ağrı Belediyesi tarafından Fırat Mahallesi Rol Sitesi’nde yapımı tamamlanan (Parqa Mehmed Uzun) Mehmed Uzun Parkı yurttaşların hizmetine açıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kayapınar Belediyesi, parklarda bakım ve onarım çalışmaları başlattı. Parkların içinde bulunan ve grafitlilerle kirlenen yapıları boyanarak temizlendi.

SON DAKİKA

Diyarbakır’ın Bismil ilçesindeki bir çocuk parkında henüz bilinmeyen bir nedenle yangın çıktı. Çıkan yangında çocuk parkındaki oyun grupları kullanılamaz hale...

GÜNCEL

Diyarbakır Tavşantepe Köyü’nde katledilen 8 yaşındaki Narin Güran’ın ismi, Kilis’te bir parka verildi. Kilis Belediye Başkanı Hakan Bilecen, “Narin’i asla...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'ın Yenişehir ilçesinde yer alan Mervani Parkı’nın bakımsız kalması sonrası vatandaşlar Büyükşehir’e çağrı yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi ve Kayapınar Belediyesi eş başkanları temizlik kampanyası kapsamında Park Orman’da halkla bir araya geldi.

SON DAKİKA

Mardin’in Kızıltepe ilçesinde geçen ay parka monte edilen 6 banktan 5’i, kimliği belirsiz kişi ya da kişiler tarafından çalındı. Polis...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır'ın merkezinde bulunan Newroz Park ve civarında oturan sakinler, parkta mangal yapılmasına tepki gösteriyor, yetkililerden yardım istiyor.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Yenişehir ilçesinde bulunan bir elektrik direğindeki detay insanların fotoğraf çekmesine neden oluyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bağlar Belediyesi, 23 bin 429 metrekarelik alanda park yapacağını duyurdu. Yeni yapılacak parkın ismini ise halk belirleyecek.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, parklarda kullanılan malzemelerin daha ucuza mal edilmesi için oluşturduğu üretim atölyesi çalışmalarını sürdürüyor.

GÜNCEL

Türkiye’nin ilk Karanlık Gökyüzü Parkı, İnegöl’ün Başalan Yaylasında hizmete açıldı. İnegöl astronomi turizminde de adını listenin en üst sıralarına yazdırmış...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’da turistlerin uğrak mekanı haline gelen Hz. Süleyman Parkı’nın tahtadan oyma zeminlerinin kırıldığı görüldü.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Yenişehir ilçesi Dicle Nehri kıyısında bulunan ve tahrip edilen Sosyal Yaşam Parkı için harekete geçti.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi, ilçe sınırları içindeki parklardaki bakım ve onarım çalışmaları devam ediyor.

SON DAKİKA

Mardin’de, sabah saatlerinde 25 yaşındaki Barış Ertaş isimli genç, uzun süredir park halinde olan otomobilinde ölü bulundu. Olayla ilgili soruşturma...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Bismil Belediyesi Salat Mahallesi’nde bulunan üç parkta bakım ve onarım çalışmasına başladı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır sıcağında serinlemek isteyenlerin gideceği en güzel parklar hangileri? İşte Diyarbakır’ın en güzel beş parkı ve adresleri…

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da 40 dereceyi aşan sıcaklardan bunalan çocuklar, soluğu kentim simgesi haline gelen Anzele Parkı'nda aldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Kayapınar Belediyesi kayyumunun "onarma" gerekçesiyle söktüğü Hafız Akdemir'in ismi yeniden asıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Sur ilçesinde yurttaşların uğrak noktalarından Anzele Parkı’nda bakım, onarım ve peyzaj çalışması yaptı.

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Gül Parkında binlerce gül dikildi. Gül parkını gören vatandaşlar fotoğraf çekmeyi de ihmal etmiyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, havaların ısınmasıyla birlikte vatandaşların dinlenmek ve vakit geçirmek için yoğun olarak kullandığı parklarda çalışma yaptı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesi Sanayi Mahallesi’nde 17 bin metrekare alan üzerine inşa ettiği yeşil kuşak projesini tamamladı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, Kayapınar ilçesinde 100 bin metrekare alan üzerinde oluşturduğu yeşil kuşak projesinin yüzde 95’ini tamamladı.

SON DAKİKA

Diyarbakır’da iki grup arasında çıkan kavgada 16 yaşındaki Davut Dinç 12 bıçak darbesiyle yaralandı. Dinç, ayağındaki bıçak darbeleri nedeniyle yürüyemiyor.

BAĞLAR

Diyarbakır'ın Bağlar ilçesinde bulunan Üzümlü Bağ Evi Parkı, her yağmur sonrasında adeta göle dönüyor. Vatandaşlar ise durumdan şikayetçi...

MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır’ın Bağlar ilçesinde bulunan Gulan (Mayıs) Parkı 7 yıldan beridir tabelasız. Çevredeki vatandaşlar park tabelasının takılmasını istiyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’da bir parkta çöp kovasının yanına bırakılan eski koltuk, kimliği belirsiz kişilerce ateşe verildi. Büyüyen alevlerin sardığı ağaca sıçrayan yangın...

Resmi İlanlar