• USD 32,22
  • EUR 34,77
  • ALTIN 2.401,22
  • BİST100 10.258
  • BTC 61.320

Sezai Karakoç Haberleri

Sezai Karakoç haberleri ve güncel Sezai Karakoç gelişmeleri, Sezai Karakoç ile ilgili tüm video, Sezai Karakoç fotoğrafları ve Sezai Karakoç haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


MÜCADELE ÖZEL

Diyarbakır Büyükşehir’in etkinliklerde Sezai Karakoç Kültür ve Kongre Merkezi'nin ismini “Çand Amed” olarak yazması tepkilere neden oldu.

GÜNCEL

Türk edebiyatı ve fikir dünyamızın kutup yıldızı Diyarbakırlı Sezai Karakoç’un ismi Kocaeli’de bir yaya üstgeçidine verildi.

DİYARBAKIR

Diyarbakır'da restorasyonu tamamlanarak Sezai Karakoç Kültür ve Edebiyat Evi’ne dönüştürülen Şehzadeler Konağı, Sezai Karakoç'un doğum gününde açıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakırlı şair Sezai Karakoç'un bugün doğum günü olması nedeniyle memleketi Ergani’de bulunan müzede anıldı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın ve Türk edebiyatının en önemli şair ve yazarları arasında yer alan Sezai Karakoç, eserleriyle unutulmaz isimler arasında yer almıştı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vefatının 2. yıl dönümünde Sezai Karakoç’u andı. Karakoç anısına şiirsel mirasını dijital sanatın sınırları içinde yeniden yorumlanan"Hızır'la...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, vefatının 2. yıldönümünde Diyarbakırlı şair ve yazar Sezai Karakoç’u anma programı düzenleyecek.