Özellikle gençler tarafından sevilen şarkıcı Hadise, konser için ilk kez Diyarbakır’da sevenleri ile buluşuyor. Peki, Hadise’nin Diyarbakır’daki bilet fiyatları ne kadar? Hadise konser nerde, ne zaman verilecek? İşte ayrıntılar…

HADİSE DİYARBAKIR'A GELİYOR

Performansı, showları ve stili ile fark yaratan Türk pop müziğinin en güçlü kadın temsilcilerinden Hadise, 22 Mayıs 2024 Çarşamba saat 21.00'da Diyarbakır Sezai Karakoç Sahnesi'nde müzikseverler ile buluşuyor.

Hadise

İşte Hadise'nin Diyarbakır'daki konser biletleri:
 

1. Kategori - 1.800 TL
2. Kategori - 1.200 TL
3. Kategori - 900 TL
4. Kategori - 700 TL
5. Kategori - 500 TL

Hadise

Diyarbakır’da fırıncılar isyanda! Meclis'e taşındı Diyarbakır’da fırıncılar isyanda! Meclis'e taşındı

HADİSE KİMDİR?

Hadise, asıl adıyla Hadise Açıkgöz, 22 Ekim 1985 tarihinde Belçika'nın Mol şehrinde doğan Türk şarkıcı, söz yazarı, besteci ve televizyon sunucusudur. Türkiye'de popülerlik kazanması, 2003 yılında katıldığı "Popstar Alaturka" yarışmasında üçüncü olarak elde ettiği başarısıyla başlamıştır. Daha sonra 2005 Eurovision Şarkı Yarışması'nda Türkiye'yi temsil etmiş ve "My Number One" adlı şarkısıyla dördüncü olmuştur.

Müzik kariyerinin yanı sıra televizyon programları da sunan Hadise, "O Ses Türkiye" adlı yetenek yarışmasında jüri üyeliği yapmıştır. Hem müzikal yeteneği hem de kişisel tarzıyla Türk pop kültüründe önemli bir figür haline gelmiştir.

Hadise

Muhabir: Abdullah AKYOL