2. Lig Beyaz Grup’ta play-off mücadelesi veren Diyarbekirspor, şampiyonluk mücadelesi veren Vanspor ile Diyarbakır Stadyumu’nda karşılaşacak. Play-Off iddiasını sürdürmek için kazanmak zorunda olan Diyarbekirspor tribün desteği için taraftarlara çağrıda bulundu.

Diyarbakır Büyükşehir’den çocuklara sürpriz! Ücretsiz olacak Diyarbakır Büyükşehir’den çocuklara sürpriz! Ücretsiz olacak

Diyarbekirspor 600 Esenler Eroksrpo

DİYARBEKİRSPOR – VANSPOR PUAN DURUMU
Diyarbekirspor, ligde 40 puanla yedinci sırada, Vanspor ise 56 puanla ikinci sırada bulunuyor. Vanspor’un lider Erokspor ile puan farkı ise dörttür.

Diyarbekirspor Maçı

DİYARBEKİRSPOR - VANSPOR MAÇI NE ZAMAN?
Diyarbekirspor - Vanspor maçı 6 Mart Çarşamba günü saat 14.00'da Diyarbakır Stadyumu'nda oynanacak.

DİYARBEKİRSPOR TARAFTAR DESTEĞİ BEKLİYOR
Play-Off potasındaki Ankaraspor'a göre 1 maçı eksik olan Diyarbekirspor, rakibinin 8 puan gerisinde yer alıyor. Vanspor karşısında mutlak galibiyet hedefleyen Yeşil-Kırmızılı takım, taraftar desteği bekliyor.

"BU ÖNEMLİ MAÇTA DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR"
Kulüpten yapılan açıklamada maçın önemine çekilerek taraftarlardan destek istendi.
Açıklamada ,"Kalan 10 haftayı başarılı bir şekilde geçirerek Play-Off'a kalmak istiyoruz. Bunun için her maçımız final havasında olacak. Takımımıza olan güvenimiz tamdır. Çarşamba günü çok önemli bir maça çıkacağız. Mutlak galibiyet hedefiyle hazırlanıyoruz. Taraftarlarımızın desteğine çok ihtiyacımız var. Halkımızı maça gelerek destek olmaya davet ediyoruz." İfadeleri kullanıldı.

DİYARBEKİRSPOR - VANSPOR MAÇI HANGİ KANALDA?
Diyarbekirspor - Vanspor maçının hangi kanalda yayınlanacağı önümüzdeki günlerde belli olacak.

Kaynak: Haber Merkezi