Amedspor ve Şanlıurfaspor kaç kere karşılaştı? Amedspor ve Şanlıurfaspor kaç kere karşılaştı?

Amedspor, önümüzdeki sezon Trendyol 1. Lig’de boy gösterecek. Peki önümüzdeki sezon 1.Lig'de kesin oynayacak takımlar hangileri?

AMEDSPOR'UN RAKİPLERİ MERAKLA BEKLENİYOR!

Sakaryaspor, Kocaelispor, Çorumspor, Bodrumspor ve Boluspor kesin olmayan sonuçlara göre muhtemel play-off oynayıp Süper Lig için yarışacak takımlar. Bu takımlardan yalnızca bir tanesi Süper Lig'e çıkarken diğerleri de Amedspor'a rakip takımlar arasında yerlerini alacaklar. Gençlerbirliği, Bandırmaspor ve Erzurumspor'da son iki haftaya play-off iddiası olan kulüpler arasında. 

AMEDSPOR'UN KESİN RAKİPLERİ

Süper Lig'den düşmesi kesinleşmiş olan İstanbulspor, en güçlü rakipler arasında. Keçiörengücü kesin rakibi olurken Manisa FK, Ümraniyespor, Şanlıurfaspor ve Tuzlaspor son haftaya kadar düşme ihtimali bulunan kulüpler arasında. Amedspor'la beraber TFF 1.Lige çıkacak olan Esenler Erokspor'da kesin rakipler arasında yer almakta.

PLAY-OFF’LARI AŞAN AMEDSPOR RAKİBİ OLACAK

TFF 2. Lig’den hangi kulübün çıkacağı merakla bekleniyor. Muhtemel play-off mücadelesini başarıyla geçip rakip olacak takım ise, Kastamonuspor, Iğdırspor, Erzincanspor, Menemen FK, İskenderunspor, Vanspor, Bucaspor 1928, 1461 Trabzon FK, Ankaraspor veya Yeni Mersin İdman Yurdu kulübü olacak.

Muhabir: Onurcan GÜLER