Amedspor’un TFF 1.Lige yükselmesine haftalar kala şimdi sırada bölge illeri kaldı. Vanspor TFF 2.Lig Beyaz Grup’ta şampiyonluk mücadelesini sürdürürken birde TFF 3.Ligde mücadele eden Diyarbakır’ın iki komşu ili Elazığ ve Batman ekiplerinin mücadelesi merakla bekleniyor.

Şampiyon Amedsporlu futbolcular Mücadele'ye konuştu! Şampiyon Amedsporlu futbolcular Mücadele'ye konuştu!

DİYARBAKIR’IN KOMŞULARI ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR
3.Lig 2.Grup’ta hem üst sıralar hem alt sıralar karışırken Batman Petrolspor, dün oynanan karşılaşmada Amasyaspor deplasmanında sahaya çıktı. Kritik haftalara girilirken alınan beraberlikle puan kaybı yaşayan Batman Petrolspor, gerisinde yer alan Elazığspor’un galibiyeti ile birlikte şampiyonluğu son haftalara bırakmış oldu. Güncel puan durumuna göre Batman Petrolspor 54 puanda yer alırken Elazığspor ise Hacettepe deplasmanından aldığı galibiyet ile puanını 52’ye çıkardı. Üçüncü sırada ise İzmir ekibi Karşıyaka 51 puanla yerini korurken şampiyonluk için kritik maçlar önümüzdeki haftalarda oynanacak.

Bu sonuçların ardından Batman veya Elazığ ekibinin şampiyonluk yaşayıp TFF 2.Lige yükselmesi muhtemel ihtimaller arasında yer almakta.

Muhabir: Onurcan GÜLER