Diyarbekirspor sahaya çıkmayacaktı! Diyarbakır Bursa maçı oynanıyor mu? Diyarbekirspor sahaya çıkmayacaktı! Diyarbakır Bursa maçı oynanıyor mu?

Diyarbakır kulüpleri arasında yerini alan, sezon içerisinde inişli çıkışlı süreçleri gerisinde bırakan Diyarbekirspor bu sezon çıktığı 29 karşılaşmadan 11 galibiyet, 11 mağlubiyet ve yedi beraberlik aldı. Kulüp göstermiş olduğu bu performansla yer yer play off sıralamasına girdi yer yer de düştü derken son üç haftada üst üste aldığı mağlubiyetlerle kulüp şimdi aradaki puan farkının da 10’a çıkmasına sebep oldu. Diyarbekirspor, 40 puanla 10.sırada yerini alırken play off listesinin son sırasında yerini alan Ankaraspor ise 50 puanda bulunuyor.

DİYARBEKİRSPOR SON BEŞ MAÇTA 3 MAĞLUBİYET ALDI!

Son olarak ligin lider takımı Esenler Erokspor’a karşı sahasında 3-2’lik galibiyet alan Diyarbekirspor, o karşılaşmadan sonra bir türlü dikiş tutturamadı. Önce Hes İlaç Afyon’la berabere kaldı. Sonraki haftalar üst üste Vanspor,  Yeni Mersin İY ve son olarak Karacabey Belediyespor mağlubiyetleri ile play off hedeflerinde büyük yara aldı. Ancak matematiksel olarak hala play off hedeflerini gerçekleştirme ihtimali mevcut. Kulübün önümüzdeki haftalarda nasıl performans göstereceği şimdiden merakla bekleniyor.

Muhabir: Onurcan GÜLER