lezzet
lezzet haberleri
lezzet haberleri ve güncel lezzet gelişmeleri, lezzet ile ilgili tüm video, lezzet fotoğrafları ve lezzet haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...
Diyarbakır’da 9 gün süren Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nı duyan akın etti, ziyaretçi rekoru kırdı.
Diyarbakır'da 45 ilden çok sayıda katılımcının yer aldığı 'Mezopotamya Gurme ve Yöresel Bahar Lezzetler Fuarı'nda yerini aldı.
41 ilden 150 firmanın katıldığı Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı Diyarbakır’da kapılarını açtı.
Diyarbakır’da “Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı” yarın kapılarını açıyor, 9 gün açık olacak.
Diyarbakır’ın en meşhur ve vazgeçilmez lezzetleri arasında yer alan “Gevre” nasıl yapılır, malzemeleri nelerdir? İşte detayları…
Diyarbakır’da 5 yıldır düzenlenen ‘Mezopotamya Gurme Bahar Yöresel Lezzetler Fuarı’ kapılarını açmaya hazırlanıyor. İşte tarihi…
TRT ekranlarında yayınlanan “Turgay Başyayla ile Lezzetli Tavsiye” programı ekibi kadim şehir Diyarbakır’ı tüm dünyaya tanıtacak.
Tarih, kültür ve medeniyet şehri Diyarbakır'ın yemek kültürünün başında ciğer kebabı gelse de bazı lezzetlerin olmaması dikkat çekti.
Diyarbakır’da da sık sık tüketilen sofraların vazgeçilmez lezzeti Nar ekşisinin maliyeti ve fiyatları belli oldu.
Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi, 59 ilden 170 firmanın katılım sağladığı Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı’nda kentin tarihini, kültürü ve lezzetlerini...
Diyarbakır’da düzenlenmekte olan Mezopotamya Gurme Fuarı vatandaşlara kapılarını açtı.
Diyarbakır’da 6. Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı yarın ziyaretçilerine kapılarını açıyor.
Diyarbakır’da düzenlenecek olan Mezopotamya Gurme ve Yöresel Lezzetler Fuarı tarihi belli oldu.
Prof. Dr. Aysun Bay Karabulut, Evliya Çelebi’nin de eserinde kaleme aldığı meyan kökü hakkında bilgiler verip Diyarbakır’ı işaret etti. İşte...