Türkiye Karate Federasyonundan (TKF) tarafından geçen yıl hayatını kaybeden karate camiasının önemli ve sevilen Antrenörlerin'den Rıdvan Gümüş anısına düzenlenen Türkiye Kulüpler Aras Büyükler Takım Karate Şampiyonası Hergeleci İbrahim Spor Salonu'nda başladı. Şampiyonaya Diyarbakır’dan da 4 kulüp katılım sağlayacak.

Çin’den Diyarbakır’a dev yatırım! 1500 işçi alınacak Çin’den Diyarbakır’a dev yatırım! 1500 işçi alınacak

FİNALİN ADI ANKARA BAŞKENTÇINARSPOR VE EGO SPOR 
Diyarbakır’dan 4 kulübün katılım sağladığı, Türkiye Kulüpler arası Karate Şampiyonasına 58 ilden, 590 kulüp ve 2 bin 200 sporcunun mücadelesi sahne olurken, Şampiyonluk kupasını Ankara iline kazandıran, Ankara Başkentçınarspor ve Ankara EGO spor Kadın Kata takımları arasında yapılan final mücadelesinde EGO spor kulübü kadın Kata Takımı Altın Madalya sahibi olurken, Ankara Başkentçınarspor gümüş madalya, İstanbul Ümraniye spor kulübü ve Gaziosmanpaşa spor kulüpleri ise bronz madalya kazanan Kulüpleri oldular.

BAŞKENTÇINARSPOR KADIN KATA TAKIMI GÖZ DOLDURDU
Ankara Başkentçınarspor Kulübü'nün Tecrübeli Eski Türkiye Karate milli takım teknik direktörü ve Antrenörü Cengiz Çınar'ın Milli sporculardan kurulu Kadın Kata takımın'dan İdil Polat, Betül Bilgin, Buse Danama, Zeynep Sude ve Naz Aktaş'in sergiledikleri performansları göz doldurdu.

UĞUZ BELEDİYE BAŞKANI KOCAMAN'A TEŞEKKÜR ETTİ
Türkiye Kulüpler Arası Karate Şampiyonası’nda konuşan Türkiye Karate Federasyonu Başkanı Aslan Abid Uğuz, “Bu şampiyonayı gerçek anlamda icra edilmesini sizlerin desteği ile sağlayacağız. Burada mücadele eden tüm sporcularımıza başarılar dilerim. Şampiyonaya ev sahipliği yapan Kartepe Belediye Başkanı Mustafa Kocaman’a çok teşekkür ederim” dedi. (Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi