Diyarbakır'da "Amedspor'un ardından sizce hangi takım 1. Lig'e yükselmeli?" diye sorduk. Diyarbakırlılar, öncelik Vanspor derken, bölge takımları Iğdırspor, Siirtspor, Batman Petrolspor gibi tüm takımları TFF 1. Lig ve Süper Lig'de görmek istediklerini söylediler.

AMEDSPOR SONRASI DİYARBAKIR VAN DEDİ

Amedspor’un Somaspor galibiyeti sonrası şampiyon olması ile beraber birçok bölge ili de bir üst lige çıkmayı başarmıştı. Şimdi sırada gözlerin çevrildiği Vanspor heyecan uyandırmakta.

MÜCADELE SORDU DİYARBAKIR VANSPOR DEDİ

Diyarbakır halkına, "Amedspor'un ardından sizce hangi takım 1. Lig'e yükselmeli?" diye sorduk. Vatandaşlar bu soruya, “Batman Petrol, Vanspor, Siirtspor hepsi kardeş takım. Birbirlerine destek olsa daha güzel olur. Çünkü bu ırkçılık felan boştur, kardeş olsak daha güzel olur.”

“Gönül ister ki Iğdırspor, Vanspor çıksın Batman Petrolspor zaten çıktı. Onların da şampiyonluğunu da kutluyoruz. Güneydoğu’nun bütün takımlarını gönül ister ki 1. Lig’de 2.Lig’de onlar da olsun”

“Gönlümden Vanspor geçiyor. İstiyoruz ki doğu takımlarının hepsi çıksın. Avrupa’ya kadar.”

“Daha önceden Iğdırspor’du ama 2/0’lık mağlubiyet sonrası değişti. Vanspor’u destekliyorum”

“Bölge takımlarından kesinlikle Van’ı istiyorum. Vanspor’un da Amedspor kadar şampiyonluğa gitmesini çok istiyorum”

Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu! Amedspor taraftarı istiyordu: Yeni adresi belli oldu!

“Vanlıları severiz bu yüzden Vanspor olsun. Şimdi tüm bölgenin takımlarından kim üst lige yükselirse biz gurur duyarız. Hangisi olursa olsun. Hepsine başarılar diliyorum” dedi.

Muhabir: Onurcan GÜLER