Diyarbakır’da Kurban Bayramı mesaisi başladı! Kurbanlık fiyatları ne kadar? Diyarbakır’da Kurban Bayramı mesaisi başladı! Kurbanlık fiyatları ne kadar?

Hafta sonu (23-24 Aralık) Türkiye genelinde olduğu gibi Diyarbakır’da da Açık Öğretim Kurumları sınavı gerçekleştirilecek. Bu kapsamda Diyarbakır İl Nüfus ve Vatandaşlık Müdürlüğü fazla mesai yapacak. Konu hakkında valilik tarafından yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: 

"23­-24 Aralık 2023 tarihlerinde üç oturum halinde gerçekleştirecek olan Açık Öğretim Lisesi, Mesleki Açık Öğretim Lisesi, Açık Öğretim İmam Hatip Lisesi ve Açık Öğretim Ortaokulu sınavlarına katılacak öğrencilerden kayıp ve değiştirme nedeniyle T.C. kimlik kartı almak için nüfus müdürlüklerine başvuranlara fotoğraflı, barkodlu­karekodlu "Geçici Kimlik Belgesi" düzenlenebilmesi ve MERNIS nüfus bilgilerinde sorun olan öğrencilerin bilgi güncelleme işlemlerinin yapılabilmesi için 23 Aralık 2023 tarihinde saat 07.30­-15.00 ve 24 Aralık 2023 tarihinde saat 07.30­-12.30 saatleri arasında il/ilçe nüfus müdürlükleri açık bulundurulacaktır. Sınava katılacak adayların Türkiye Cumhuriyeti Kimlik Kartı başvurusunun alınması sağlanarak Geçici Kimlik Belgesi düzenlenecektir.”

(Haber Merkezi)

Editör: Mücadele Gazetesi