Meteoroloji duyurmuştu Cuma günü birçok ilde kar yağışları meydana gelirken Diyarbakır Batman Mardin Urfa’da nasibini almıştı. Peki önümüzdeki hafta içi bu illerde kar yağışları meydana gelecek mi? İşte hafta içi hava durumları…

DİYARBAKIR BATMAN MARDİN URFA’DA KAR VAR MI?

Kar yağışları sonrası il il baktığımızda bölge illerinin hava durumu nasıl olacak? Batman’da kar yağışları sonrası pazartesi günü vatandaşları sabah saatlerinde karla karışık yağmurlu bir hava bekliyor olacak. Gün içerisinde sıcaklıklar ise 4 derecelerde olurken hissedilen sıcaklığın 2 derecelerde olması tahmin edilmekte. Vatandaşlar herhangi bir olumsuzluğa karşı şimdiden tedbir almalıdır.

Diyarbakır Bingöl Kar

Şanlıurfa’da ise vatandaşları yeni haftanın ilk gününde yağışlı bir hava bekliyor olacak. Bu yağışların kar yağışını dönme ihtimali düşük olarak değerlendirilirken hava sıcaklığının ise 5 derecelere kadar çıkması beklenmekte. Hissedilen sıcaklığın ise 2 derecelerde olması tahmin edilmekte.

Tunceli Kar-2

MARDİN’DE KAR YAĞIŞLI BİR HAFTA GELİYOR

Mardin’de vatandaşlar pazartesi günü ile beraber haftaya kar yağışlarıyla uyanacak. Yeni haftanın ilk günü Mardinlileri kar yağışı beklerken hava sıcaklığının en yüksek 3 derecelere çıkması hissedilen sıcaklığın ise 0 derecede kalması bekleniyor. Hatta gün içerisinde bazı zamanlarda hissedilen sıcaklığın eksilere kadar düşmesi de beklenirken olası kazalara karşı vatandaşların da daha dikkatli olması gerekmekte.

Diyarbakır Ilçeleri Kar Altında! Çalışma Başladı

Diyarbakırlı Bejan, dünyada ilk 50’ye girdi Diyarbakırlı Bejan, dünyada ilk 50’ye girdi

DİYARBAKIR’DA VATANDAŞI KAR BEKLİYOR

Diyarbakırlılar aylardır kar yağışları beklerken geçtiğimiz gün kar yağışları şehir merkezine de düşmüştü. Ancak tutmayan kar yağışları sonrası yeni haftaya da Diyarbakırlılar için müjde olabilecek kar yağışları yaşanacak. Pazartesi gününe Diyarbakır’da vatandaşları bekleyen kar yağışları olurken sıcaklık ise en yüksek 3 derecelere kadar çıkacak hissedilen sıcaklığın ise 1 derece olması tahmin edilmekte. Her türlü olumsuzluğa karşı Diyarbakırlıların da tedbirli olması, olası don ve buzlanmaya karşı dikkatli olunması gerekecek bir hafta geliyor.

Haber: Onurcan GÜLER

Editör: Onurcan GÜLER