• USD 32,99
  • EUR 35,82
  • ALTIN 2.529,53
  • BİST100 10.891
  • BTC 67.800

Meclis Haberleri

Meclis haberleri ve güncel Meclis gelişmeleri, Meclis ile ilgili tüm video, Meclis fotoğrafları ve Meclis haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBAKIR

Diyarbakır’da fırın işçileri, ağır çalışma koşulları çalışma sürelerinin düşürülmesi, izin hakkı, ücretleri ve sigortasız çalışmaya son verilmesi için çağrıda bulundu.

GÜNCEL

Türk Veteriner Birliği’nin görüşlerini bildirdiği Meclis komisyonunda, AK Parti’nin verdiği önerge ile Sokak Hayvanları Yasa teklifinden ötanazi kelimesi çıkarıldı.

EKONOMİ

Emeklilerin en düşük maaşı 12 bin 500 liraya yükseltilirken maaş düzenlemesi önümüzdeki hafta Meclis'e gelerek yasalaşacak. Peki, emekli maaş farkları...

DİCLE ÜNİVERSİTESİ

Diyarbakır vekili Meclis’e, "Dicle Üniversitesi'ndeki zehirlenme vakasında hastane çalışanlarının suç duyurusuna engel olunduğu doğru mudur?" diye sordu.

POLİTİKA

CHP Kars Milletvekili İnan Akgün Alp, eski Diyarbakır Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu‘nun yapmış olduğu usulsüzlükleri de tek tek açıkladı.

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren Mücadele’nin “Diyarbakır’ın sahili yok oluyor! Tepkiler çığ gibi” haberini Meclis’e taşıdı.

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu Meclis’te yaptığı konuşmada Diyarbakır’ın gündemini değerlendirdi.

POLİTİKA

HÜDA PAR Milletvekili Şahzade Demir; Diyarbakır dahil 6 ilde elektrik dağıtım işlerinden sorumlu DEDAŞ kaynaklı sorunlarla ilgili Meclis'e soru önergesi...

POLİTİKA

Diyarbakır’da bir araya gelen hayvan hakları savunucuları Meclis’e çağrı yaparak sokak hayvanlarına dikkat çekti.

POLİTİKA

CHP Tekirdağ Milletvekili Nurten Yontar, TBMM’de yaptığı konuşmada kamuda uygulanacak tasarruf tedbirleri dolayısıyla yerel basına ilan verilemeyeceği ve yerel gazetelere...

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Sezgin Tanrıkulu, kentte son dönemde artan saldırıları Meclis gündemine taşıdı.

POLİTİKA

Prof. Dr. Cenap Ekinci'nin Covid-19 döneminde Diyarbakır'da hastaların kobay olarak kullanıldığına dair iddiaları Meclis’e taşındı.

POLİTİKA

Kripto varlıklara ilişkin düzenlemeler içeren Sermaye Piyasası Kanunu'nda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi, TBMM Genel Kurulunda kabul edilerek yasalaştı.

POLİTİKA

Meclis'te DEM Parti Erzurum Milletvekili Meral Danış Beştaş ile AK Parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu arasında “şerefsiz” tartışması yaşandı.

POLİTİKA

Diyarbakır'da yaşanan ve vatandaşlarda panik yaratan Starbucks ve Burger King baskınları Meclis’e taşındı.

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Ceylan Cupolo, Çınar ve Mazıdağı ilçelerinde yaşanan yangına ilişkin Meclis Araştırma önergesi sundu, "Afet Bölgesi İlan Edilsin" dedi.

GÜNCEL

AK Parti'nin uzun süredir üzerinde çalıştığı sokak hayvanlarla ilgili teklifinde sona gelindi. Düzenlemede yeni detaylar ortaya çıktı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Sur ilçesinde bulunan ve çok eski bir geçmişe sahip olan tarihi Surp Sarkis Ermeni Kilisesi’ne ilişkin önerge veren Diyarbakır...

DİYARBAKIR

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde doğalgaz çalışmaları ödenek sıkıntısı nedeniyle durduruldu, konu Meclis’e taşındı.

POLİTİKA

DEM Parti Milletvekili Serhat Eren, Diyarbakır’ın deprem bölgesinden çıkarılmasının esnaf zorladığını ve kentin yeniden deprem bölgesi ilan edilmesi için Meclis’te...

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, dün genel kurulda söz alarak Diyarbakır’ın sorunları üzerine konuştu.

Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, yüzde 82’si kamulaştırılan Sur ilçesinin tüm yönleriyle araştırılması için Meclis’e Araştırma Önergesi verdi.

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, Bismil’de yeni açılan beş tekstil fabrikasını Meclis gündemine taşıdı.

Diyarbakır Lice Devlet Hastanesi’nde cerrah olmadığı için ameliyat yapılamadığın belirtildi. Diyarbakır Milletvekili Ceylan Akça Cupolo, konuyu Meclis gündemine taşıdı.

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, Diyarbakır Gazi Yaşargil Eğitim ve Araştırma Hastanesi Çocuk Kalp Merkezi’nde yaşanan sorunları Meclis gündemine taşıdı.

GÜNCEL

AK Parti'nin, sokak köpekleriyle ilgili hazırladığı kanun teklifinde sona yaklaşılırken parti sözcüsü Ömer Çelik, yapılacak düzenlemeyle ilgili konuştu.

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, Diyarbakır’da havalanan savaş uçaklarını Meclis’e taşıyarak soru önergesi sundu.

Şırnak Milletvekili Mehmet Zeki İrmez, Cizre’de tedavi olamadığı için Diyarbakır’a getirilen çocuğun durumunu Meclis’e taşıdı.

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi koordinasyonunda yapılan seçimde, Türkiye Belediyeler Birliği Meclis üyeleri belirlendi.

DEM Parti, kayyımların bıraktığı borcun hazineye devredilmesi ve kusurları oranında kendilerinden tahsil edilmesi için Meclis'e kanun teklifi sundu.