• USD 32,35
  • EUR 34,97
  • ALTIN 2.398,94
  • BİST100 10.248
  • BTC 61.750

Serhat Eren Haberleri

Serhat Eren haberleri ve güncel Serhat Eren gelişmeleri, Serhat Eren ile ilgili tüm video, Serhat Eren fotoğrafları ve Serhat Eren haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, 20 bin atama kadrosundan sadece 10’unun Kürtçeye ayrılması gerekçesini Meclis gündemine taşıdı.

POLİTİKA

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, TBMM Başkanlığına Kültür ve Turizm Bakanı Mehmet Nuri Ersoy’a yanıtlaması için sorular sordu.

KULP

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde bir uzman çavuşun bir vatandaş ile tartıştıktan sonra havaya ateş açması Meclis gündemine taşındı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır milletvekili Serhat Eren, Diyarbakır-İstanbul uçak seferlerinin iptal edilmesini Meclis’e taşıdı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, Sur ilçesinde onlarca ailenin günlerdir elektriksiz yaşadığını belirterek DEDAŞ’a çağrıda bulundu.

POLİTİKA

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, şehir dışında yaşayan Diyarbakırlılar'a seslenerek memleketlerinde oy kullanmalarını istedi.

POLİTİKA

DEM Parti Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, AK Parti Milletvekili Galip Ensarioğlu’nu sert sözlerle eleştirdi. İşte haberin ayrıntıları...

DİYARBAKIR

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, "Diyarbakır Büyükşehir’de kayyımların adeta yangından mal kaçırırcasına yerel seçimlere 2 ay kala belediyeye ait taşınmazları satışa...

AMEDSPOR

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, Afyon’daki maç sonrası Diyarbekirsporlu oyunculara yönelik saldırıları Meclis gündemine taşıdı.

DİYARBAKIR

Mücadele gazetemizin “Yer Diyarbakır! Çöp ev değil çöp bina” başlıklı haberi meclis gündemine taşındı.