• USD 32,34
  • EUR 34,88
  • ALTIN 2.390,60
  • BİST100 10.277
  • BTC 62.995

Diyarbekirspor Haberleri

Diyarbekirspor haberleri ve güncel Diyarbekirspor gelişmeleri, Diyarbekirspor ile ilgili tüm video, Diyarbekirspor fotoğrafları ve Diyarbekirspor haberleri Mücadele Gazetesi sitemizde


DİYARBEKİRSPOR

Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor yeniden yapılanmaya gitti, teknik direktör Hakan Yılmaz ile yollar ayrıldı. İşte ayrıntıları…

DİYARBEKİRSPOR

Diyarbekirspor son haftalarda yaşamış olduğu mağlubiyetler sebebiyle ciddi risklerle karşı karşıya kalmakta. Detaylar haberimizde…

DİYARBEKİRSPOR

Diyarbekirspor inişli çıkışlı bir sezon geçirirken son haftalarda art arda aldığı mağlubiyetlerle play offlardan da gittikçe uzaklaştı.

DİYARBEKİRSPOR

Diyarbakır kulüplerinden Diyarbekirspor, play off mücadelesini sürdürmeye çalışırken yarın sahasında Karacabey Belediyespor’u konuk edecek.

DİYARBEKİRSPOR

Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor yaşadığı talihsiz sonuçların ardından play off mücadelesini sürdürmeye devam ediyor.

DİYARBAKIR

Diyarbekirspor’la Bursaspor'un bugün (20 Aralık) saat 14.00’da yapacağı maçın yayınlanacağı platform açıklandı. Peki Diyarbekirspor’un maçı canlı yayınlanacak mı? Diyarbekirspor maçı...

AMEDSPOR

Vanspor Kulübü Başkanı Feyat Kıyak, Diyarbakır Stadyumu’nda oynadıkları Diyarbekirspor maçı öncesi Amedspor ile ilgili çıkan haberlere yanıt verdi.

AMEDSPOR

TFF 2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır takımları Amedpsor ve Diyarbekirspor 23 günde sadece 2 maça çıkacak.

GÜNCEL

Bir dönem Süper Lig’te şampiyon olmayı da başarmış olan Bursaspor, son yıllarda yaşadığı mali krizlerle çok kötü süreçlerden geçiyor.

AMEDSPOR

2. Lig'de mücadele eden Diyarbakır takımları Amedpsor ve Diyarbekirspor'un maç saatleri değişecek. İşte detaylar…

DİYARBAKIR

Yeni Mersin İdman Yurdu’na 2-1 mağlup olan Diyarbekirspor play-off hattından uzaklaştı. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor'un bu hafta deplasmanda oynayacağı Yeni Mersin İdman Yurdu maçı için TFF kararı.

DİYARBAKIR

2.Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Diyarbekirspor, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nde dikkat çeken bir davranışa imza attı.

AMEDSPOR

Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor bu hafta deplasmanda Yeni Mersin İdman Yurdu kulübüyle karşı karşıya gelecek.

DİYARBAKIR

Diyarbakır ekibi Diyarbekirspor sahasında Vanspor’a karşı 1-0 öne geçtiği karşılaşmayı 3-1’lik bir skorla kaybetti.

AMEDSPOR

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Amedspor ve Diyarbekirspor’u da ilgilendiren bir karara imza attı. İşte o karar…

DİYARBAKIR

Diyarbekirspor Başkanı Serkan Genç, Vanspor maçı öncesinde dikkat çekici bir açıklama yaptı. Detayları haberimizde…

DİYARBAKIR

Vanspor Başkanı Feyat Kıyak, “Diyarbekirspor ve Amedspor’la takımımızın bir üst lige çıkmasını arzuluyorum. Yarınki maçı Diyarbekir de kazanırsa yine mutlu...

DİYARBAKIR

Diyarbakır ekibi Diyarbekirspor yarın liderlik yarışının iddialı isimleri arasında yer alan Vanspor’a karşı sahaya çıkmaya hazırlanıyor.

DİYARBAKIR

Diyarbakır ekibi bu hafta Vanspor’u konuk etmeye hazırlanıyor. Vanspor şampiyonluk yolunda ilerlerken Diyarbekirspor play offlara kalmak istiyor.

AMEDSPOR

Diyarbekirspor maçı için Diyarbakır’a gelen Vanspor, Amedspor başkanının oteline yerleşti. İşte haberin ayrıntıları…

AMEDSPOR

Vanspor maddi imkansızlıklardan dolayı Diyarbekirspor karşılaşması için Diyarbakır’a gelmekte problem yaşıyor. İşte detayları…

DİYARBAKIR

Diyarbekirspor, Diyarbakır Stadyumu’nda oynayacağı kritik Vanspor maçına odaklandı. Peki maç ne zaman, hangi kanalda? İşte haberin ayrıntıları...

DİYARBAKIR

Diyarbekirspor önümüzdeki hafta içi sahasında Vanspor’u konuk etmeye hazırlanırken geçtiğimiz haftalarda lidere karşı üç puan almayı başarmıştı.

DİYARBAKIR

TFF, Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor’un futbolcularının Afyon deplasmanda uğradığı fiziki saldırıya ilişkin kararını açıkladı.

DİYARBAKIR

Diyarbekirspor başkanı 27. haftada oynanan Afyonspor maçından sonra Diyarbekirsporlu futbolcuların uğradığı saldırı sonrası açıklamalarda bulundu

AMEDSPOR

Diyarbakır Milletvekili Serhat Eren, Afyon’daki maç sonrası Diyarbekirsporlu oyunculara yönelik saldırıları Meclis gündemine taşıdı.

AMEDSPOR

Diyarbakır kulüplerinin ev sahibi olarak oynadığı sahası oynayan kulüplerin de oldukça beğenisini kazanarak takdirleri toplamayı başardı.

DİYARBAKIR

Diyarbakır temsilcisi Diyarbekirspor’un futbolcuları Afyon deplasmanda fiziki saldırıya uğradı, taraftar grubundan açıklama geldi.

DİYARBAKIR

2.Lig Beyaz Grup'ta oynanan Afyonspor- Diyarbekirspor maçı sonrasında Diyarbekirspor'lu futbolculara saldırı gerçekleşti.